Logo Realitatea.md

Iurie Leancă s-a lăsat de politică. Unde se află acum fostul premier și șef de partid (VIDEO)

24 Septembrie 2019, 14:48 // Politica

Fostul președinte al Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă, se retrage definitiv de la șefia partidului și din viața politică. Cel puțin așa a declarat astăzi, actualul președinte interimar al PPEM, Eugen Sturza, în cadrul unei conferințe de presă.

foto: Realitatea.md

„Domnul Leancă a declarat ceva timp în urmă că se retrage de la conducerea partidului pentru a se ocupa cu treburile lui. Astfel, pot să vă spun doar că domnul Leancă nu se mai implică în treburile Partidului Popular European”, a spus Sturza.

Potrivit președintelui interimar al PPEM, după finalizarea alegerilor locale generale, urmează să organizeze Congresul partidului, iar în prezent PPEM-ul lucrează intens în teritoriu cu organizațiile pentru a organiza acest Congres.

Eugen Sturza a menționat că cel mai probabil Congresul va fi organizat în luna noiembrie, unde va fi aleasă noua conducere a partidului, noua componență a Biroului permanent și a consiliului.

Întrebat dacă cunoaște unde se află în prezent Iurie Leancă, care a dispărut din spațiul public în ultima perioadă, Eugen Sturza a declarat că acesta este la București.

Din câte eu cunost domnul Leancă este plecat la București, este implicat într-o activitate la Universitatea din București”, a concretizat Sturza.

Amintim că, Eugen Sturza a preluat mandtul de președinte interimar al PPEM în perioada când Iurie Leancă a candidat la funcția de europarlamentar din partea Partidului „Pro România” din România condus de Victor Ponta.

Citeste tot despre: Iurie Leancă, politica, PPEM, presedinte
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile