Logo Realitatea.md

Jasmin Șor: Noul automobil l-am procurat anul trecut din propriii bani

22 Martie 2019, 18:19 // Societate

Cunoscuta interpretă rusă Jasmin, soția președintelui Partidului Politic ȘOR și primarul de Orhei - Ilan Șor, reacționează pe un cont de socializare la comentariile răutăcioase apărute în presă despre noul său automobil.

Foto: Домашний Очаг

Artista menționează că veniturile pe care le obține din activitatea artistică îi permit să-și cumpere lucruri mai deosebite, astfel că nu este dependentă financiar de soțul său, căruia, de fapt, îi face cadouri scumpe.

„Cu o regularitate de invidiat și inconsecvență de neinvidiat, mass-media încearcă în ultimul timp să-mi numere banii din buzunar”, scrie interpreta. Referindu-se la noul său automobil de marca Bentley, ea menționează că l-a procurat după ce și-a vândut vechea mașină, de asemenea, nu ieftină: „Anul trecut am schimbat fostul automobil pe un Bentley, este adevărat, nu unul de aur, din păcate. Și nu soțul mi-a dăruit automobilul! Stimați jurnaliști, încercați măcar un pic să înțelegeți realitatea, dar nu pur și simplă să preluați unul de la altul speculațiile ilogice: eu sunt fată mare”.

În continuare, ea menționează că are o carieră scenică de 20 de ani, susține multe concerte care îi permit să fie independentă din punct de vedere financiar. „Chiar credeți că până la întâlnirea cu soțul meu acum 8 ani eu conduceam un Zaporojeț?”, întreabă interpreta.

„Am planificate concerte în regiuni, am multe ieșiri pe scenă nu doar la Kremlin, dar și la evenimente private”, menționează Jasmin, adăugând că își permite să facă și acte de caritate. „Nu-mi place să fac tam-tam din asta, dar îi ajut și pe copiii cu sindromul Down din Chișinău, și pe copilașii nevăzători din Kurgan, și pe mamele solitare aflate în situații complicate”.

Jasmin precizează că nu Ilan Șor i-a dăruit automobilul, ci din contra, ea îi face daruri scumpe, precum caruselul pe care la oferit municipiului Orhei. „Nu soțul mi-a cumpărat mașina scumpă, dar eu recent i-am făcut lui și orașului pe care îl conduce un cadou nu ieftin – un carusel pentru copii”.

Artista arată că toate veniturile sale sunt legale și doar niște jurnaliști neprofesioniști pot face astfel de concluzii care nu au nimic în comun cu realitatea: „Veniturile și cheltuielile mele sunt pe conștiința mea, care este curată. Dar vouă, celor care numărați bani străini și prezentați incorect sursa veniturilor mele, ar trebui să vă fie rușine, este o îndeletnicire josnică, nedemnă de jurnalismul profesionist”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3960 -0.0818%
USD USD 18.2002 0.0258%
RUB RUB 0.2844 0.5302%
RON RON 4.3136 -0.0857%
UAH UAH 0.6902 0.2906%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile