Logo Realitatea.md

Jizdan: „MAI este de 27 de ani familia mea, plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă”

15 Iunie 2019, 13:15 // Actualitate

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, la fel cum și alți colegi de-ai săi din fostul Guvern, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a mulțumit comandanții, ofițerii, subofițerii, funcționarii publici și familiei pentru încrederea pe care au avut-o. Acesta a menționat că „plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă”.

Foto: facebook.com/Alexandru-Jizdan

„Vremurile grele scot în evidență oamenii buni, iar oamenii buni fac vremurile mai ușoare.

Stimați comandanți, ofițeri, subofițeri, funcționari publici, colegi și oameni dragi din familia MAI,

La finalul mandatului meu de ministru țin să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine, pentru dedicația și profesionalismul Dumneavoastră.

Am fost onorat să muncesc într-un Guvern profesionist, cu oameni care cu adevărat își iubesc țara și neamul.

Cât de bun nu ar fi un om, de unul singur nu le poate realiza pe toate. Despre realizările din acești trei ani și cinci luni nu eu trebuie să vorbesc, au vorbit faptele pentru noi, dar cert este că tot ceea ce s-a făcut a fost lucru în echipă, echipă de care sunt mândru.

Ministerul Afacerilor Interne merită continuarea tuturor proceselor de dezvoltare, modernizare și schimbare spre mai bine. Tocmai de asta dragi colegi Vă îndemn să rămâneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni.

Succesorilor mei le transmit doar câteva doleanțe: continuați ce am început să facem noi, realizați ce nu am reușit, oferiți polițiștilor motive de a rămâne, respectați valorile sistemului și lăsați veteranilor ușa deschisă în MAI.

Ministerul Afacerilor Interne este de 27 de ani familia mea, plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă.

Dragi colegi, eu rămân mereu alături și gata de a oferi o mână de ajutor. Doamne ajută în toate și să ne auzim de bine!”, a scris Jizdan pe Facebook.

Amintim că Guvernul Filip a demisionat ieri, 14 iunie, în întreaga sa componență, imediat ce vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a anunțat că partidul din care face parte se retrage de la guvernare.

VEZI ȘI:

Chicu, despre „moștenirea” pe care i-a lăsat-o ministrei Finanţelor din Guvernul Sandu

Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, a publicat un mesaj de mulțumire

Citeste tot despre: Jizdan, MAI
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5542 0.5730%
USD USD 17.6060 0.6178%
RUB RUB 0.2851 0.0000%
RON RON 4.0921 0.5801%
UAH UAH 0.7257 0.7917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile