Logo Realitatea.md

Joe Biden s-a vaccinat anti-Covid-19 în direct. Momentul video!

22 Decembrie 2020, 08:44 // În lume

Joe Biden s-a vaccinat împotriva COVID în direct, la tv, așa cum spunea că va face de câteva săptămâni. Președintele SUA, Joe Biden, s-a vaccinat împotriva infecției cu coronavirus. Imaginile au fost difuzate în direct și au putut fi urmărite de persoane din toată lumea.

Evenimentul a fost transmis în direct, la televizor, pentru a încuraja populația să facă același lucru în încercarea de a pune capăt pandemiei, scrie Romaniatv.

Președintele SUA a primit prima doză de vaccin luni, la doar câteva ore după ce și soția lui, Jill Biden, s-a vaccinat împotriva virusului.

„Sunt pregătit”, a spus Joe Biden, înainte de a fi vaccinat în brațul stâng. „Fac acest lucru ca să demonstrez că oamenii ar trebui să fie pregătiți în momentul în care vaccinul va deveni disponibil. Nu e nimic de care să vă temeți”, a adăugat el.

Joe Biden anunțase deja de câteva săptămâni că are de gând să facă acest lucru.

Nu e singurul care s-a vaccinat anti-Covid în direct. Vicepreședintele american, Mike Pence, a făcut vineri același lucru.

Casa Albă a transmis că Mike Pence a făcut acest lucru pentru a promova siguranța și eficacitatea vaccinului, concret, pentru a întări încrederea americanilor în vaccin, după cum scrie BBC. Odată cu el s-a vaccinat și soția sa, Karen. Evenimentul a avut loc chiar la Casa Albă și a fost transmis în direct.

Președintele ales Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, s-a vaccinat astăzi, el făcând parte din grup de înalt risc, având în vedere vârsta. Și foștii președinți Barack Obama, George W Bush și Bill Clinton s-au oferit voluntari pentru a încuraja populația să se vaccineze.

Citeste tot despre: Joe Biden, vaccin anti-covid-19
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3153 -0.0047%
USD USD 17.9347 -0.1848%
RUB RUB 0.2323 -0.1290%
RON RON 4.3312 -0.0669%
UAH UAH 0.6426 -0.1709%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile