Logo Realitatea.md

Kremlinul spune cui ar putea aparține „palatul lui Putin” din Ghelendjik

26 Ianuarie 2021, 17:21 // În lume

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, susține că proprietarul „palatului” de pe malul Mării Negre în apropiere de Ghelendjik, despre care fundația anticorupție a politicianului rus de opoziție Alexei Navalnîi susține că i-ar aparține președintelui rus Vladimir Putin, este „unul sau mai mulți antreprenori”. Cel puțin acesta a fost răspunsul lui Peskov pentru jurnaliști.

captură imagini

„Cât ține de proprietarii acestui obiect, fiți de acord, sau mai exact, este evident că proprietar este un antreprenor. Într-adevăr, este un obiect mare, destul de cunoscut în Ghelendjik. Și aparține direct sau indirect unui sau mai multor proprietari”, a declarat Peskov întrebat despre „palatul lui Putin”.

La fel, el le-a recomandat jurnaliștilor care au întrebat de ce de asupra construcției a fost instituită zonă interzisă pentru zboruri, dar și de ce „palatul” este păzit de Serviciul Federal de Pază (FSO), să întrebe direct la instituție.

Amintim că, ieri, la o discuție online cu studenții, Vladimir Putin a declarat că „nimic din ceea ce este indicat acolo (n.r. în investigația lui Navalnîi) ca proprietate a mea, nici mie, nici rudelor mele apropiate nu le aparțin și nu au făcut-o niciodată".

Vedeți și: Putin vine cu o reacție la investigația lui Navalnîi: Nu îmi aparține nimic mie și nici rudelor mele (VIDEO)

(VIDEO) Fundația lui Navalnîi a publicat investigația despre „palatul lui Putin”

Filmul lui Navalnîi rămâne pe primul loc în tendințele YouTube din Rusia

Kremlinul nu a văzut (încă) investigația lui Navalnîi despre „palatul lui Putin” cu peste 22 milioane de vizualizări la această oră, dar spune că-i o minciună


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile