Logo Realitatea.md

„L-am pălit vreo 2-3 ori și el a ieșit și s-a dus după chitară”! Bărbat de 37 de ani, reținut pentru omor (VIDEO)

24 Noiembrie 2020, 17:38 // Societate

Un bărbat de 37 de ani, originar din raionul Ștefan Vodă, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Rîșcani din cadrul Direcției de Poliție Chișinău pentru comiterea unui omor. Acesta le-a spus oamenilor legii că împreună cu victima și concubina sa au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă din motive de gelozie.

Embed:

Cadavrul bărbatului a fost depistat pe data de 19 noiembrie curent de către un echipaj al BPRO, lângă calea ferată din apropierea străzii Luncii, din sectorul Rîșcani. Imediat la fața locului a fost orientată grupa operativă din cadrul inspectoratului, pentru a stabilirea tuturor circumstanțelor.

La examinarea cadavrului de către medicul legist, în regiunea cutiei toracice și a feței au fost depistate mai multe urme de lovituri, care au și cauzat decesul bărbatului. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 44 de ani.

La locul faptei, în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală forțele de ordine au stabilit că în locuința improvizată din adiacentul străzii Luncii ar fi avut loc un conflict în rezultatul consumului de alcool între victimă și bănuitul în comiterea infracțiunii, care ulterior a generat în bătaie.

Urmare a acțiunilor speciale de investigație întreprinse de către polițiști, bănuitul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual-penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla în ospeție la victimă și consumând băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, după care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii.

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru „Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani. Este de menționat că bărbatul a fost și anterior judecat pentru mai multe infracțiuni.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0739%
USD USD 17.2814 0.1640%
RUB RUB 0.2358 0.8986%
RON RON 4.3095 0.0859%
UAH UAH 0.6162 -0.0973%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile