Logo Realitatea.md

L-au bătut și târât cu mașina tot satul... Ruda unui tânăr accidentat mortal la Soroca a povestit detalii terifiante (VIDEO)

16 Aprilie 2019, 16:08 // Societate

S-au aflat detalii terifiante despre accidentul din 13 spre 14 aprilie dintr-un sat din raionul Soroca, care s-a soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 21 de ani. Ruda acestuia a publicat un video pe una din rețelele de socializare în care povestește propria versiune.

Embed:

Femeia din video ar fi cumnata tânărului, adică sora soției victimei. Ea spune că, de fapt, nu a avut loc doar un accident rutier, ci tânărul ar fi fost bătut, târât cu mașina prin sat, tamponat intenționat și lăsat să zacă la pământ. 

„Vă imaginați așa ceva? Asta a făcut un copil de aceeași vârstă cu dânsul (n.r. victima)”, mai spune femeia.

Tot ea a dat de înțeles că există bănuieli rezonabile, precum că s-ar dori închiderea cazulu: „Au spus că era în stare de ebrietate... Copilul de 2 ani a rămas fără tată. Sora mea e în așa stare că o zis că nu poate merge”.

Deocamdată, nu am reușit să aflăm care ar fi fost cauza acestei fapte. În același timp, am solicitat reacția poliției prin ofițerul de presă care ne-a spus că, în prezent, oamenii legii cercetează toate circumstanțele. Corpul neînsuflețit se află la expertiză, iar până când nu vor fi rezultatele oficiale, poliția nu se poate expune.

Amintim că tânărul este originar din raionul Sîngerei și a fost găsit mort la Soroca în noaptea de 14 aprilie. El avea o serie de traumatisme grave, pantalonii rupți și murdari, era cu picioarele goale și încălțămintea era împrăștiată la o distanță mare.

Preliminar, s-a stabilit că ar fi vorba despre un accident în urma căruia șoferul a fugit de la fața locului. Mai târziu, a fost identificat suspectul, într-adevăr, de aceeași vârstă cu victima - 21 de ani. El ar fi fost la volanul mașinii implicate în accident.

Mai mult, a fost testat cu alcooltestul care a indicat 0,27 mg/l în aerul expirat.

Realitatea.md va urmări cazul și va reveni cu informații noi.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.8265%
USD USD 17.8856 0.9454%
RUB RUB 0.2723 2.5998%
RON RON 4.1887 0.9058%
UAH UAH 0.7156 1.6766%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile