Logo Realitatea.md

La Ungheni a fost deschis Centrul Multifuncțional. Edificiul a fost reparat timp de patru luni (FOTO)

14 Septembrie 2018, 15:55 // Societate

A fost deschis Centrul Multifuncțional Ungheni. Cei peste 100 de mii de locuitori ai raionului vor avea acces la servicii publice calitative prestate conform principiului „ghișeului unic”. Acest lucru se datorează deschiderii Centrului Multifuncțional Ungheni.

Centrul Multifuncțional Ungheni este situat în centrul orașului, pe strada Națională 21. Edificiul a fost reparat timp de patru luni, perioadă în care a fost schimbat și acoperișul. La etajul doi al clădirii urmează să fie amenajată și o sală pentru înregistrarea festivă a căsătoriilor și nou-născuților.

 „Dacă o perioadă eram în dilemă dacă am ales bine sau nu, acum putem spune cu certitudine că am ales cea mai bună locație pentru serviciile publice. Centrul Multifuncțional este situat în nemijlocită apropiere de căile de acces și de alte instituții publice” , a declarat președintele raionului Ungheni Ludmila Guzun.

În oficiu cetățenii vor găsi 22 de operatori care prestează servicii publice din domeniul înregistrării și evidenței populației, înregistrării și licențierii unităților de drept, înregistrării și evaluării bunurilor imobile. De asemenea doritorii pot solicita în cadrul Centrului Multifuncțional și preschimbarea permisului de conducere.

„Prin deschiderea centrelor multifuncționale se creează posibilitatea pentru locuitorii acestui raion de a beneficia de niște servicii mai calitative, niște servicii mai aproape de ei”, a spus viceprimarul de Ungheni Eduard Balan, prezent la evenimentul de deschidere.

Pentru a eficientiza procesul prestării serviciilor solicitanții sunt deserviți în baza rândului electronic. Totodată pentru comoditatea cetățenilor este disponibilă programarea prealabilă în toate centrele multifuncționale ale ASP prin intermediul pagii web oficiale a Agenției, telefonic sau direct în centru.

Reamintim că Agenția Servicii Publice va deschide centre multifuncționale în toate raionele țării. Până în prezent în toată republica au fost deschise 27 de centre.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9904 -0.6738%
USD USD 17.0326 0.0446%
RUB RUB 0.2175 -2.2911%
RON RON 4.0999 -0.7288%
UAH UAH 0.6002 -0.1663%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile