Logo Realitatea.md

Lidia Isac și-a prezentat clipul la piesa „Falling Stars”. Artista merge la Stockholm din bani câștigați în Rusia (VIDEO)

29 Aprilie 2016, 19:43 // Actualitate

Participanta la concursul Eurovision Song Contest din partea Republicii Moldova, Lidia Isac, susține că nu are prea mulți bani pentru promovare, ținute și alte cheltuieli. Aceasta însă a avut noroc să-și găsească sponsori, care îi achită majoritatea acheltuielilor. Potrivit artistei, este vorba despre o familie de afaceriști moldoveni stabiliți cu traiul în Federația Rusă. Lidia Isac și-a prezentat astăzi și clipul pentru piesa „Falling Stars” cu care participă la concursul muzical.

„Eu m-am născut în Moldova, în Găgăuzia, însă am plecat cu toată familia să trăim în Rusia. Nu știam cine reprezintă Moldova în acest an la Eurovision, iar când am fost la pre-party-ul din Moscova și a început să cânte Lidia pe scenă m-am bucurat enorm. M-am simțit mândră de țara mea. Le-am propus să-i ajutăm, mai ales că tatăl meu este implicat des în acțiuni de caritate, iar acum eu și tata îi ajutăm cu tot ce au nevoie. Am văzut potențial și le doresc mult succes! Am vrut să iau toate responsabilitățile financiare asupra mea, însă m-a ajutat și tata”, a spus Alina Iacubova, femeia de afaceri care a descoperit-o la Moscova pe Lidia Isac.

Producătorul interpretei, Serghei Orlov, a declarat că bugetul televiziunii naționale este limitat, de aceea ajutorul Alinei Iacubova și a familiei sale este binevenit. „Vă mulțumim că ne ajutați! Alte țări investesc milioane, noi însă nu ne permitem. Ne ajută Moldova 1, dar și ei au bugete limitate”, a spus Orlov, în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, ultima înainte de deplasarea artistei la Stockholm.

Clipul la piesa „Falling Stars” a fost filmat parțial pe străzile Chișinăului, cum ar fi strada Cosmonauților (redenumită acum în strada Constantin Tănase), unele cadre fiind filmate pe un câmp agricol, iar scena finală a fost surprinsă pe hotelul „Cosmos”, din capitală.

Chiar de Paști, Lidia Isac și echipa ei vor zbura spre capitala Norvegiei, unde încep ultimele repetiții pentru Eurovision. Artista, care ne va reprezenta cu piesa „Falling Stars”, va cânta a treia în prima semifinală, care va avea loc pe 10 mai 2016.

Urmăriți AICI conferința de presă susținută de Lidia Isac și susținătorii săi, în cadrul căreia a fost prezentat și clipul piesei:

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4833 -0.2795%
USD USD 17.3920 -0.2792%
RUB RUB 0.2515 -0.7106%
RON RON 4.0272 -0.2551%
UAH UAH 0.6518 -0.2754%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile