Logo Realitatea.md

LIVE TEXT/FOTO: Circulația a fost deblocată, în apropiere de Peresecina. Zona unde se circulă cu dificultate (FOTO)

07 Ianuarie 2016, 12:00 // Societate

 

UPDATE (14.20): Ministrul în exercițiu al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a menționat că pe drumurile naționale și locale se circulă în condiții de iarnă. Situația este dificilă în raioanele din centrul țării. 

UPDATE (13.15): Drumarii au ieşit să cureţe şoselele. Pe traseele naționale au intervenit mai multe utilaje de deszăpezire. 

UPDATE (13.05): Circulația este dificilă pe traseul Orhei - Chișinău. La fața locului se află echipaje al Inspectoratului Național de Patrulare pentru gestionarea eficientă a transportului. 

UPDATE (12.50): Lucrurile au revenit la normal, din punct de vedere al circulației rutiere pe traseul din apropierea localității Peresecina. Cu toate că drumul a fost deblocat, mașinile merg încet din cauza ninsorii și a stratului de zăpadă de pe carosabil.

Fiți cu băgare de seamă înainte să plecați la drum cu mașina! Asta deoarece riscați să faceți cale întoarsă. Pe traseul Chișinău - Orhei se circulă cu dificultate, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. 

Șoferii susțin că pe o porțiune de câțiva kilometri din apropiere de localitatea Peresecina, raionul Orhei, zeci de mașini stau în coloană. Circulația este dificilă, întrucât pe carosabil s-a depus un strat gros de zăpadă. 

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare:

Menționăm că lucrările de curățare a drumurilor continuă și la această oră.

Înainte de a porni la drum, vă îndemnăm să utilizați serviciul on-line de monitorizare a situației rutiere pe drumurile din țară. Serviciul este disponibil non-stop pe pagina Administrației de stat a Drumurilor - https://www.asd.md la rubrica ”Camere video”.

Realitatea.md amintește că meteorologii au emis Cod Galben de ninsori puternice pe întreg teritoriul țării. Astăzi, vor cădea precipitații puternice sub formă de zăpadă și lapoviță. Izolat, se vor produce depuneri complexe, iar pe drumuri se va forma polei.

CITEȘTE ȘI:

Trafic îngreunat de ninsoare în mai multe raioane din țară. Care este situația drumurilor. Imagini ONLINE

Toți șoferii trebuie să știe asta înainte de a porni la drum ASTĂZI

Fii atent la trafic, a început iarna grea! Sfaturile poliției ca să circuli în siguranţă pe lapoviţă şi zăpadă

Salvatorii atenţionează repetat cetățenii: Să fie atenți la sobele de încălzit și la pericolul prăbușirii sub gheață

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile