Logo Realitatea.md

LIVE/TEXT: Avionul lui Rogozin a făcut cale întoarsă și a aterizat în Minsk. Protestatarii din Chișinău s-au dispersat (VIDEO)

28 Iulie 2017, 13:16 // Actualitate

(UPDATE ORA 15.30): Avionul lui Rogozin a făcut cale întoarsă și a aterizat pe aeroportul din Minsk, Belarus. Protestatarii se arată mulțumiți de faptul că avionul nu a ajuns în Republica Moldova. Aceștia s-au dispersat. 

(UPDATE ORA 15.05): Protestatarii au anunțat că Dmitri Rogozin face cale întoarsă la Moscova și au decis că vor sta la aeroport „până acesta nu va ajunge la Kremlin”. 

(UPDATE ORA 14.43): Orarul aterizărilor informează că avionul în care se află Dmitri Rogozin a fost redirecționat.

(UPDATE ORA 14.32): Potrivit datelor de pe Aeroportul Internațional Chișinău, avionul în care se află Rogozin se reține și urmează să ajungă la 15.00.

(UPDATE ORA 14.27): Potrivit unor informații, România a emis o notă prin care interzice oricărui avion care îl are la bord pe Rogozin ca survoleze spaţiul aerian românesc. Astfel, avionul face cercuri asupra Ungariei și nu poate ajunge în Moldova.

(UPDATE ORA 13.25): Avionul cu care urmează să ajungă Dmitri Rogozin la Chișinău se reține și urmează să aterizeze la ora 14.40. 

(UPDATE ORA 13.20): Fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan i-a îndemnat pe protestatari să-și anunțe pe toți colegii care sunt în drum spre aeroportul Chișinău să se apropie cât mai curând, pentru a-l întâmpina pe „dușmanul” R. Moldova, Dmitri Rogozin.

Embed:

Vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin este așteptat cu drapele, pancarte de protest și muzică populară pe Aeroportul din Chișinău. Tinerii Asociației ODIP au fost inițiatorii protestului cu genericul „Stop Rogozin- armata rusă afară!”, fiind susținuți de veteranii războiului de pe Nistru. Aceștia au decis să aștepte aterizarea lui Rogozin cu muzică populară și cântece despre patrie.

Acum o oră, Dmitri Rogozin a făcut o postare pe Facebook în care a declarat că cei din Chișinău au încercat să-i refuze în zbor avionului din Domodedovo cu care planifica să ajungă în Moldova delegația lui.

Urmăriți mai jos transmisiune în direct de la Aeroportul de Chișinău: 

Realitatea.md amintește că astăzi, vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, urmează să vină la Chișinău unde are planificată o întrevedere cu Igor Dodon, după care urmează să se vadă mâine cu liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski și să participe la sărbătorirea a 25 de ani de la stabilirea pacificatorilor ruși în stânga Nistrului. 

CITEȘTE ȘI: 

Dodon amenință persoanele care le-au interzis artiștilor ruși să intre în Moldova: Le va veni timpul...nimic nu se uită!

Rogozin i-a confirmat lui Dodon că ajunge vineri la Chișinău. Unde va înnopta și ce va face în Moldova (VIDEO)

Filip, despre vizita lui Rogozin în Moldova: Dacă vine cu un avion militar la Tiraspol, atunci nu va veni (VIDEO)

Rogozin amenință Moldova cu un război, la fel ca în Georgia?! Candu: Suntem o națiune pașnică și știm să ne apărăm interesele (VIDEO)

Un deputat rus, întors la Moscova de pe aeroportul din Chișinău

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4945 0.8802%
USD USD 17.6942 -0.1862%
RUB RUB 0.2497 0.7667%
RON RON 4.0244 0.8268%
UAH UAH 0.6558 -0.5610%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile