Logo Realitatea.md

Localul Nataliei Morari se închide. „Nu facem față pandemiei. 70% din clienți erau străini”

28 Septembrie 2020, 14:46 // Economie

Natalia Morari a anunțat pe pagina sa de Facebook că „Propaganda Café își ia rămas bun de la oaspeții săi”. După 7 ani de activitate, localul se închide. Potrivit jurnalistei, localul nu este în stare să facă față pandemiei.

„Totul are un început și un sfârșit. Scriu această postare cu inima frântă, dar asta e. După 7 ani de activitate, Propaganda Café își ia rămas bun de la oaspeții săi și se închide. Nu mai suntem în stare să facem fața pandemiei, chiar dacă am depus toate eforturile. O parte bună din clienții noștri întotdeauna au fost turiștii străini pe care țara nu i-a mai văzut de 6 luni și se pare că în curând nu-i va mai vedea. Din păcate, pentru noi lipsa lor a devenit prea dureroasă. Vrem din tot sufletul să-i mulțumim pe clienții noștri cu care am împărtășit în toți acești ani momente de bucurie. Dacă ați ști câte clipe frumoase și „gustoase” au fost trăite între acești pereți! Uitându-mă înapoi, pot spune la sigur - Propaganda Cafe nu a fost un simplu local, ci un spațiu pentru comunitatea de oameni cu aceleași valori. A fost frumos și pentru asta vă mulțumim! Acum avem de trecut prin calvarul birocratic al unei afaceri frânte, dar asta e. Vă îmbrățișăm cu drag”, a scris Natalia Morari pe pagina de Facebook.

De menționat este că 70% din clienții localului erau turiști. Din cauza pandemiei și restricțiilor impuse, numărul acestora a scăzut considerabil. „Nu mai putem face față chiriei”, a comentat Morari.

Pentru 62 de state se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, în situația stării de urgență publică prin COVID-19. Puteți găsi lista AICI.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9577 1.4940%
USD USD 17.2805 0.1594%
RUB RUB 0.2304 1.4978%
RON RON 4.3003 1.4437%
UAH UAH 0.6101 1.0099%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile