Logo Realitatea.md

Luptătorii MMA Academy, pregătiți să participe la show-ul EAGLES VII. Va fi o luptă pe viață și pe moarte! (VIDEO)

01 Noiembrie 2017, 13:04 // SPORT

Clubul MMA Academy este pregătit pentru show-ul EAGLES VII. Acesta va fi prezentat de către patru sportivi. Doi dintre aceștia, Constantin Gnusarev și Dmitri Ciobanu, vor avea luptă de debut. Gnusarev va lupta împotriva reprezentantului Thai Boxing, Dmitri Bostan. La rândul lui, Dmitri Ciobanu se va întâlni cu reprezentantul clubului Berkut, Nicolae Mezdrea.

Foto: Facebook

De asemenea, la show-ul EAGLES VII va participa deja îndrăgit de public luptătorul, Nikolai Skorohod. El se va întâlni cu rusul Arslan Eslemesov într-un meci în categoria de până la 84 kg.

De menționat că Skorohod a a evaluat cu succes în lupta din categoria de până la 93 de kg, dar a decis să revină la o greutate mai mică. Astfel, amatorii vor putea vedea la propriu reîntoarcerea luptătorului.

„Skorohod este un luptător cu literă mare, unul dintre luptătorii mei preferați pe care îi urmăresc permanent. El prezintă niște lupte frumoase și merge până la capăt. Dar cireașa de pe tort va fi lupta pentru titlu. Este foarte greu de spus cine va câștiga, lupta va fi, cum se spune, pe viață și pe moarte”, a declarat organizatorul show-ului EAGLES VII de sâmbătă și președintele FEA, Dorin Damir.

Bineînțeles, o atenție deosebită va fi acordată luptei pentru titlu dintre Poclit și Barbăroșă. Luca Poclit a câștigat anterior o luptă înpotriva lui Botnaru și trebuia inițial să lupte cu Barbăroșă, dar nu a fost să fie din motiv că Poclit a fost diagnosticat cu o traumă și s-a decis că va lupta degrabă cu adversarul său.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, ora 18.00 la Manej Arena în Chișinău.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.0000%
USD USD 17.8856 0.0000%
RUB RUB 0.2723 0.0000%
RON RON 4.1887 0.0000%
UAH UAH 0.7156 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile