Logo Realitatea.md

"Magia" continuă la Târgul de Crăciun! Interpreți și trupe legendare urcă azi pe scena mare

04 Ianuarie 2019, 11:10 // Life

Programul activităților artistice la Târgul de Crăciun continuă și în zilele următoare. Locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați în inima orașului pentru a se bucura, alături de cei dragi, de această perioadă magică. 

Foto: Facebook/Târgul de Crăciun

Noul an aduce pe scena din strada 31 august 1989 interpreți și trupe legendare, în timp ce scena mică se va transforma într-un cinematograf în aer liber.

Astăzi, 4 ianuarie, la Târgul de Crăciun vin colectivele artistice din raionul Cahul, care vor recita, începând cu ora 16.00, colinde, urături și hăituri cum numai în sudul Moldovei mai poți auzi.  Spre seară, pe scenă va urca interpretul de muzică ușoară și folk, Iurie Sadovnic, și nelipsita sa parteneră de scenă – chitara.

Între timp, pe scena mică vor rula cele mai tari filme și desene animate cu tematica sărbătorilor de iarnă. „Viața și aventurile lui Moș Crăciun” ne oferă o interpretare originală a biografiei Sfântului Nicolae. Iar din animația „Coșmar dinaintea Crăciunului”, premiată cu trofeul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, aflăm ce se întâmplă atunci când moșul este răpit chiar înainte de a împărți daruri copiilor din toată lumea. Despre o altă catastrofă de Crăciun este și filmul „Singur acasă - 3” – o continuare a aventurilor puștiului poznaș care a ajuns fenomen mondial.

Încheie programul artistic al serii de vineri Orchestra de muzică populară „Mugurel”.

Programul artistic al zilei de sâmbătă, 5 ianuarie, debutează zgomotos cu show-ul Fanfarei din Nisporeni, urmat de concertul colectivelor artistice din același raion.

Începând cu ora 18.00 ne delectăm cu piesele romantice ale cântărețului Aurel Chirtoacă, dansăm împreună cu dansatorii de la „Black and White”, ca spre finalul serii să cântăm în unison îndrăgitele refrene ale șlagărelor anilor '70  –  pe scena mare vor răsuna „Primăvară”, „De ce plâng chitarele”, „Chișinăul meu cel mic”,  în interpretarea legendarei formații de muzică pop-rock și folk „Noroc”. Iar pe scena mică, după o porție de magie, oferită publicului de scamatorul Mihai Covali, vor rula filmele „Cenușăreasa” și „Singur acasă - 4”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5215 0.0000%
USD USD 18.1831 0.0000%
RUB RUB 0.2815 0.0000%
RON RON 4.3467 0.0000%
UAH UAH 0.6871 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile