Logo Realitatea.md

Magic Paper în Moldova! Felicitările perfecte de sărbători care vor surprinde online-ul

26 Noiembrie 2019, 11:38 // Life

În căutarea cadourilor pentru colegi și parteneri, Bani.md a descoperit Magic Paper - un alt fel de felicitări, deosebite față de ce ne-am obișnuit. Pot fi utilizat atât real, cât și online.

Despre ce este vorba?

Magic Paper - o invenție simplă, la prima vedere, care permite atașarea Cărților Digitale, Audio Cărților, Muzicii și a Filmelor de felicitări. Ce vrei să dăruiești persoanei dragi sau colegului? Un film? Poftim. Va putea să îl vadă mai des decât în cazul în care i-ai fi dăruit un bilet la film. 

Descriere

Invenția face pentru PRIMA dată o carte digitală „palpabilă”. Deci doar acum și doar cu Magic Paper puteți procura o carte digitală pe suport fizic. În plus, de când CD-urile și DVD-urile sunt demodate, nu există un suport fizic simplu și universal pentru atașarea de el a Muzicii, Audio Cărților și a Filmelor.

Magic Paper se axează pe cadouri, iar în cadou cel mai important e „ambalajul”, emoția. Produsul aparține companiei din SUA - Tech Art Gifts Inc. Know how-ul fiind depus în SUA la patentă globală, astfel că ideea nu poate fi „împrumutată” oriunde în lume. 

Partea frumoasă este că aceste felicitări pot fi comandate online, dar și achiziționate în anumite puncte de vânzare:

  • în rețeaua Librarius: adresele M. Varlaam 75, Pușkin 22, Piața Unirii, (fost cinematograf Flacăra), bd. Dacia 30/1, bd. Moscovei 1/1
  • în rețeaua de cafenele Tucano 
  • direct pe site prin PayPal. Tot acolo, puteți indica și adresa la care să fie trimise. 

Dacă doriți să scrieți și câteva rânduri pe felicitare, în rețelele Librarius și Tucano, sunt cutii poștale. Prețurile variază de la 30 lei până la 50 lei, plicul e inclus în preț la fel ca și Muzica, Cărțile, Audio Cărțile și Filmele.

Un cadou Magnific, în special, că acum felicitările sunt cu preț redus. 

În cazul în care vă doriți să comandați felicitările online, aflați că livrarea pentru Europa va costa 12 lei, pentru SUA și Canada - 16 lei. Plicul la fel este inclus. Pentru alte destinații, puteți să contactați echipa producătoare la info@magicpaper.club.

„Sperăm ca Arta Moldovei să ajungă în toate țările din Lume”, spune echipa Magic Paper.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6051 1.0525%
USD USD 17.6122 -0.0879%
RUB RUB 0.2495 0.3620%
RON RON 4.0465 1.0110%
UAH UAH 0.6557 0.0305%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile