Logo Realitatea.md

Maia Sandu, despre un presupus dosar al Primei Doamne: Nu bag mâna-n foc, dar e o informație care circulă (VIDEO)

15 Martie 2019, 07:32 // Politica

Nu pune mâna-n foc, dar totuși susține că ar exista un dosar pe numele Primei Doamne. Lidera PAS și copreședinta Blocului electoral ACUM DA PAS, Maia Sandu, a dat de înțeles că din moment ce circulă o astfel de informație, înseamnă că este la mijloc ceva.

„Este o informație despre care am auzit. Nu avem 100% siguranța, dar e o informație care circulă și care vine să confirme că Dodon și PSRM nu pot fi independenți în decizii, atunci când există un dosar deschis pe numele soției.

Pe de altă parte, se vede foarte clar cât de departe poate să ajungă un om ca să-și pună propria soție într-un asemenea pericol. E foarte clar că această fundație este finanțată din bani netransparenți și că, la un moment dat, pentru aceste lucruri se va cere socoteală”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Puterea A Patra” de la postul de televiziune N4.

Embed:

„Mă adresez tuturor actorilor politici - mai bine ocupați-vă de lucruri serioase, de îndeplinirea promisiunilor electorale, de negocieri inteligente, dacă puteți. Oamenii, cetățenii Republicii Moldova așteaptă altceva din partea clasei politice. Dacă nu puteți, atunci recunoașteți acest fapt public, cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru claritatea situației politice în țară”, a declarat șeful statului, atunci când a apărut primul zvon despre faptul că Galina Dodon ar fi cercetată penal.

Tot atunci, Procuratura Generală a negat că ar exista un astfel de dosar.

Raportul de activitate a Fundației „Din suflet” pentru anul trecut nu a fost încă făcut public, deși Igor Dodon a declarat în repetate rânduri pentru presă că acesta va apărea „în curând”.

CITEȘTE ȘI:

Bani „din suflet” pentru Moldova, dar cu un scop?! Fundația soției lui Dodon, sponsorizată de fiul procurorului general al Rusiei

Relația de prietenie dintre Dodon și Ceaika, rusul în custodia căruia se află piloții moldoveni. Totul are un iz penal 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 -0.0538%
USD USD 16.6157 -0.1340%
RUB RUB 0.2261 -0.7027%
RON RON 4.0694 -0.0933%
UAH UAH 0.6000 -0.1996%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile