Logo Realitatea.md

Maia Sandu, întrevedere „de adio” cu ambasadorii. „Orice s-ar întâmpla, vă rog să susțineți reforma justiției”

13 Noiembrie 2019, 19:42 // Actualitate

Premierul în exercițiu Maia Sandu a avut azi o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și reprezentanți ai partenerilor externi. Un comunicat de presă al Guvernului susține că „întâlnirea a avut loc în contextul ultimelor evoluții politice din țara noastră”. Spiritul acestuia însă arată că întrevederea a fost una „de adio”.

foto: gov.md

Potrivit comunicatului, în cadrul întrevederii, „Maia Sandu le-a mulțumit diplomaților pentru sprijinul generos acordat actualului cabinet de miniștri și pentru susținerea reformei justiției, o cauză comună a Guvernului Sandu și a partenerilor de dezvoltare, care condiționează și asistența financiară oferită statului nostru”.

„Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar nu ne putem permite să pierdem timpul. Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni. Orice s-ar întâmpla în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției”, a declarat Maia Sandu.  

La rândul lor, reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău au apreciat „hotărârea cu care executivul s-a angajat să realizeze reformele dificile, asumate la începutul mandatului”, și au declarat că „vor continua să sprijine realizarea acestora în interesul cetățenilor Republicii Moldova”, se mai arată în comunicat.

Foto: gov.md

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 -0.0734%
USD USD 17.1929 -0.4182%
RUB RUB 0.2429 0.1237%
RON RON 4.0207 -0.0770%
UAH UAH 0.6382 -0.2501%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile