Logo Realitatea.md

Maia Sandu atenționează PL și PLDM: ”Portița se va închide în curând”

06 Decembrie 2018, 14:30 // Politica

Lidera PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate), Maia Sandu, atenționează colegii din fracțiunile parlamentare PL (Partidul Liberal) și PLDM (Partidul Liberal Democrat din Moldova) că în curând ar putea să se epuizeze timpul pentru discuții și să piardă posibilitatea de a înainta candidați comuni în circumscripții la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Declarația a fost făcută de Maia Sandu într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă.

Foto: radiochisinau.md

„Discutăm în continuare, dar timpul ne presează și mă tem că portița se va închide în curând, dacă nu se va veni cu niște propuneri raționale din partea acestor două partide, dar până când mai discutăm”, a declarat lidera PAS.

Fiind întrebată dacă noua conducere a Partidului Liberal ar putea să avanseze în procesul de negocieri, Maia Sandu a declarat: „Am participat doar la o singură întâlnire. La celelalte întâlniri înțeleg că a fost și dl Chirtoacă acolo, deci el a fost parte din proces, nu e o schimbare pentru procesul de discuții. Acum nu știu dacă asta va avea vreun impact asupra deciziei Partidului Liberal în genere.”

Amintim că PL a chemat PAS, PPDA şi PLDM la un dialog în vederea coordonării de a fi înaintat şi susţinut un singur candidat pe fiecare circumscripţie electorală uninominală.

Vezi și:

PRIMA discuție dintre PL, PLDM și blocul ACUM despre o eventuală colaborare. Ghimpu: ”E un bun început” (VIDEO)

O nouă rundă de discuții între Blocul ”ACUM”, PLDM și PL

Citeste tot despre: Andrei Năstase, Blocul ACUM, Maia Sandu, PAS, PL, PLDM, PPDA
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile