Logo Realitatea.md

Maia Sandu convoacă o ședință de urgență la MAI ca urmare a groaznicului accident de la Buiucani

30 Septembrie 2019, 19:09 // Actualitate

Premierul Maia Sandu a dispus convocarea unei ședințe de urgență, astăzi, la Ministerul Afacerilor Interne pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului din sectorul Buiucani al Capitalei, cu implicarea unui troleibuz, pentru a informa publicul despre toate aspectele și pentru a mobiliza suportul maxim de care au nevoie răniții și familiile celor afectați de această tragedie.

colaj: realitatea.md

„Accidentul teribil de la Chișinău este o tragedie care a lovit zeci de familii și a cutremurat întreaga țară. Sunt profund îndurerată și îmi exprim condoleanțele pentru familiile și prietenii victimelor acestui accident. Suntem cu gândul la persoanele grav rănite, care luptă în aceste clipe pentru propria viață, alături de medicii de la urgență”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Șefa Cabinetului de Miniștri a mai menționat că Moldova e o țară în care riscul de accident e mult prea mare. „Șoferi care încalcă regulile grav și pun viața altora în pericol evită pedeapsa și retragerea dreptului de a conduce, folosindu-se de corupția din sistemul de justiție”, a mai menționat premierul.

Amintim că în această după-amiază o mașină de model Porsche Cayenn s-a izbit violent într-un troleibuz pe ruta nr.22. În urma accidentului produs la intersecția bulevardului Alba-Iulia și strada Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei, 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital.

Vedeți și: (VIDEO/update) Accident de groază în capitală: Oameni răniți, după ce un troleibuz a fost proiectat în ei

(FOTO) Detalii noi cu privire la accidentul grav din sectorul Buiucani cu implicarea unui troleibuz. Cine este victima

 

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4666 0.8093%
USD USD 17.1944 0.2542%
RUB RUB 0.2265 0.8011%
RON RON 4.1989 0.7873%
UAH UAH 0.6058 -0.0989%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile