Logo Realitatea.md

Maia Sandu despre demisiile de astăzi făcute de Guvern: Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție

19 Noiembrie 2019, 16:34 // Actualitate

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a comentat demiterile și noile numiri făcute astăzi de către Cabinetul de miniștri, care s-a întrunit astăzi în prima ședință, după investirea Guvernului Chicu.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PDM, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toții”, a comentat Maia Sandu.

Totodată, fosta prim-ministră afirmă că, prin aceste concedieri „în masă” dovedește faptul că PDM și PSRM își refac relațiile, întrucât noii demnitari numiți de Guvernul Chicu în funcțiile celor demiși, sunt și foști reprezentanți, care au avut tangență cu democrații.

„Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare. Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”, a conchis Sandu.

Amintim că, astăzi, Guvernul a demis mai mulți demnitari de stat și directori de agenții guvernamentale, fie în baza propriilor cereri de demisie, fie la inițiativa miniștrilor. În locul acestora au fost numite alte persoane.

Citeste tot despre: demisiile, Guvern, Maia Sandu, reacție
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile