Logo Realitatea.md

Maia Sandu, în fața susținătorilor: „Nu putem să-i lăsăm să captureze statul încă odată. Să stăm uniți, lupta va fi grea”

08 Noiembrie 2019, 15:58 // Politica

După prezentarea în Parlament a proiectului pentru modificarea Legii Procuraturii, dar și înaintarea moțiunii de cenzură de către Partidul Socialiștilor, premierul Maia Sandu a ieșit în fața susținătorilor adunați în fața clădirii Parlamentului. Aceasta le-a spus cetățenilor că „nu putem să-i lăsăm să captureze statul încă odată” și trebuie să meargă mai departe pentru eliberarea instituțiilor statului.

„Ei nouă ne vorbesc despre standarde europene?! Noi suntem apreciați pentru reformele care le-am făcut, iar dovadă sunt banii care vin de la instituțiile europene și alte instituții. Noi nu putem să-i lăsăm să captureze statul încă odată, trebuie să mergem mai departe, să eliberăm instituțiile”, a declarat Maia Sandu în fața mulțimii.

Aceasta le-a mulțumit celor adunați în fața Parlamentului, precizând că „trebuie să stăm uniți în continuare pentru că lupta va fi grea”. Astfel, ea i-a invitat să revină în fața Parlamentului și săptămâna viitoare, cel mai probabil, atunci când va fi dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

În momentul în care cei adunați au început a scanda numele premierului, Maia Sandu i-a îndemnat să strige „Justiție!”. „Suntem aici pentru Justiție corectă, și asta trebuie să strigăm. Nu suntm pentru o persoană sau alta, dar suntem pentru Justiție corectă”, a conchis ea.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5542 0.5730%
USD USD 17.6060 0.6178%
RUB RUB 0.2851 0.0000%
RON RON 4.0921 0.5801%
UAH UAH 0.7257 0.7917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile