Logo Realitatea.md

Maia Sandu îndeamnă cetățenii să anunțe PAS despre încălcările din ziua alegerilor

30 Octombrie 2020, 14:50 // Societate

Partidul Acțiune și Solidaritate are semnale că sunt puse la cale acțiuni de cumpărare a voturilor și încercări de fraudare a alegerilor. Maia Sandu a îndemnat cetățenii, în cadrul unei conferințe de presă, să raporteze toate încălcările pe care le depistează pe o adresă de e-mail.

„Rog toți oamenii să fie vigilenți și să raporteze toate încălcările atunci când le depistează. Vă rugăm să comunicați cu noi expediind mesaje la adresa antifrauda@unpaspentru.md și noi vom reacționa rapid la aceste semnale”, a declarat Maia Sandu.

De asemenea, candidata la funcția de președinte a făcut apel către angajații statului să nu se lase implicați și folosiți în acțiuni de fraudare a alegerilor.

„Trebuie să știți că după 16 noiembrie, Igor Dodon nu va fi acolo ca să vă scoată basma curată din beleaua în care vă bagă. Meritați să trăiți într-o țară condusă de oameni onești”, a spus Sandu.

Lidera PAS le-a amintit cetățenilor să verifice adresa secțiilor de votare la care sunt înregistrați pe site-ul CEC, întrucât unele locații din Chișinău au fost modificate. De asemenea, a reiterat să poarte măști și să vină cu pixul de acasă.

Maia Sandu a mulțimit echipei, voluntarilor, tinerilor și vârstnicilor implicați în campania electorală, precum și celor peste o mie de donatori. „Încrederea și speranța oamenilor mă fac să fiu sigură că vom câștiga aceste alegeri”, a spus Maia Sandu.

Citeste tot despre: alegeri, Maia Sandu
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2242 0.1515%
USD USD 17.4569 0.0275%
RUB RUB 0.2319 -1.9036%
RON RON 4.3540 0.1472%
UAH UAH 0.6202 0.5675%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile