Logo Realitatea.md

Manole, supărată foc că a fost exclusă din concursul Guvernului pentru CCM: „Unii membri ai Comisiei...”

25 Iulie 2019, 13:03 // Societate

Ex-magistrata Domnica Manole este nemulțumită de felul în care se desfășoară concursurile pentru ocuparea funcției de judecător constituțional. Ea a declarat că nici măcar nu a înțeles de ce a fost exclusă din cursă de comisia Guvernului responsabilă.

Foto: privesc.eu

„Nu am primit nicio explicație despre motivul excluderii mele din concursul desfășurat de către Guvernul Republicii Moldova. Aceasta reiese din faptul că unii membri ai Comisiei pentru desfășurarea concursului la Guvern, ieri, chemau cetățeni să scoată ”schelete din dulapul meu”. Se pare că nu aveau temei legal în baza CV-lui meu pentru a mă exclude, dar aveau nevoie să atragă o umbră negativă asupra reputației mele, iar în acest temei să explice excluderea din concurs”, a scris Domnica Manole.

Scandal în comisia Guvernului pentru alegerea judecătorilor CCM: Cine cu cine-i cumătru?

Cât ține despre concursul organizat de Parlament și alegerea lui Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu la funcția de judecător constituțional, ex-magistrata a continuat: „Respect această decizie. Consider că fiecare dintre contracandidații mei sunt înzestrați cu calități profesionale și personale. Dar, totuși, după concurs, simt senzația neplăcută a lipsei de nepărtinire și egalitate de șanse. Sunt convinsă că se putea mai bine și anume aceasta am așteptat împreună, întreaga societate”.

Dragi concetățeni, Începând cu ziua de ieri, până la acest moment, dumneavoastră așteptați reacția mea. Conștientizez...

Publicată de Domnica Manole pe Joi, 25 iulie 2019

Candidații Parlamentului pentru funcția de judecător constituțional

Amintim că Domnica Manole a fost candidata care a aplicat la toate cele trei concursuri pentru alegerea judecătorilor constituționali. Motivul a fost pentru a-și mări șansele de a ajunge la CCM. Acum, urmează să fie anunțați candidații Guvernului și a CSM-ului.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0955 1.0582%
USD USD 17.4150 0.6502%
RUB RUB 0.2367 1.5880%
RON RON 4.3282 1.0601%
UAH UAH 0.6165 0.5382%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile