Logo Realitatea.md

Marina Tauber: Vai de capul tău Nastase! Deputata l-a numit "bădăran", "prostul satului" și "ЖЛОБ"

13 Mai 2019, 15:21 // Politica

Neînțelegerile dintre liderul PPDA și deputata Partidului Șor se ridică la un alt nivel. Mai nou, Marina Tauber și-a permis să-l numească pe Năstase "bădăran", "prostul satului" și "ЖЛОБ". Reacția lui Tauber a apărut pe rețelele de socializare după ce Andrei Năstase ar fi vorbit cu ea agresiv în incinta unui local din Capitală: "...au venit pregătiți, pentru că au început să vorbească cu mine foarte agresiv: ”Bună ziua, doamna cu mercurul. Ce faceți..?” Și așa mai departe... Deși, la prima și ultima ședință a Parlamentului Nastase nu era atât de vorbăreț, semăna cu un cățeluș cu coada între vine".

"Despre jlobismul lui Nastase...Azi în sfârșit am ieșit să mă văd cu prietena mea, pe care nu am văzut-o demult... Am decis să mergem la ... pentru că acolo este foarte plăcută atmosfera, dar și bucătăria delicioasă. Prietena mea este și soția proprietarului acestui local minunat... Am stat în sala VIP să nu deranjăm pe nimeni, așa a vrut prietena mea, cică să fim mai decorsetate... Apropo, am rezervat sala din timp... Și în momentul când deja voiam să plecăm au intrat 3 jlobi: Machedon, Nastase și încă cineva care pretindea că trebuie să-l cunosc, probabil încă o vedetă, care nici nu a vrut împreună cu cei doi să asculte administratorul că VIP-ul este ocupat... Au intrat, se vedea că pregătiți, drept că și mașina mea stătea lângă localul în cauză... De ce scriu că se vedea, că au venit pregătiți, pentru că au început să vorbească cu mine foarte agresiv: ”Bună ziua, doamna cu mercurul, ce faceți..?” și așa mai departe... Deși la prima și ultima ședință a Parlamentului Nastase nu era atât de vorbăreț, semăna cu un cățeluș cu coada între vine.

Mai mult, decât atât, bădăranul acesta s-a apropiat de mine și a început să-și scuture haina lui și a spus “Na și ție un pic de mercur...” Deoarece luasem nota, dar și dacă sincer, nu am vrut sa cobor la nivelul lui Năstase sau cum i se mai spune "Prostu' satului", mi-am luat haina și am plecat. Având în vedere comportamentul lor arogant cu care au intrat în sala aceasta, fără voia administrației, n-am avut ce să fac decât să le doresc "odihnă plăcută", zicându-le că "am fost bucuroasă să îi văd"... Acum îmi dau seama că poate mai bine ar fi fost să-l fi filmat, să-l vadă toți oamenii care veneau în piață și scandau lozinci în susținerea lui... P.S. Vai de capul tău Nastase...", a scris Tauber pe contul său de Facebook.

Deocamdată, nu au venit cu vreo reacţie persoanele vizate.

Realitatea.md amintește că Marina Tauber și Andrei Năstase nu s-au înțeles încă de la prima ședință a Parlamentului din 21 martie. În debutul ședinței, Tauber a scos un parasolar auto și l-a îndreptat către sectorul trei, acolo unde se afla Blocul ACUM. Potrivit lui Tauber, parasolarul ar fi trebuit să o ajute să se protejeze de către cei din Blocul ACUM, mai exact de Andrei Năstase și Maia Sandu care ar fi declarat anterior că au fost otrăviți cu mercur.

Cei din Blocul ACUM nu au rămas în urmă și i-au adresat o replică. „Eu știu un loc foarte bun unde nu există pericol pentru sănătatea Marinei Tauber. Eu regret că fata asta a degradat în halul acesta, pentru că o cunosc de mai mult timp. I-am fost profesor. Cel mai bun loc pentru ea este la pușcărie. Acolo va fi după bunul merit”, declarat Lilian Carp.

Vezi și:

(VIDEO, FOTO) Să înceapă circul! Marina Tauber se dă în spectacol la prima ședință a Parlamentului

Blocul ACUM îi dă replică Marinei Tauber: „Fata asta a degradat. Locul ei este la pușcărie” (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6051 1.0525%
USD USD 17.6122 -0.0879%
RUB RUB 0.2495 0.3620%
RON RON 4.0465 1.0110%
UAH UAH 0.6557 0.0305%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile