Logo Realitatea.md

Maseur de la Dumnezeu. Te naști sau devii

29 Mai 2019, 07:30 // Life

Pentru a deveni un maseur profesionist cu adevărat bun, e extrem de important să ai parte de o instruire de calitate, la o școală de masaj cu renume. O astfel de școală de masaj e SPA Therapy, care oferă cursuri de masaj eficiente chiar în Chișinău tuturor celor care se simt atrași de profesia de maseur și vor să-și formeze și îmbunătățească abilitățile în acest domeniu.

Aici poți să înveți de la cei mai buni, iar rezultatele obținute de-a lungul timpului de către toți instructorii dedicați ai școlii vorbesc de la sine. După cum mărturisesc însuși fondatorii școlii de masaj, totul a început de la dorința de a forma și consolida o comunitate de maseuri bine instruiți și versați, bine informați și mereu la curent cu noile tehnici de masaj, care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate.

Instructorii școlii au dezvoltat 9 cursuri de masaj diferite:

  • masaj clasic general
  • masaj terapeutic (curs de masaj bază pentru începători)
  • masaj terapeutic avansat
  • masaj visceral (curs de bază)
  • masaj visceral (curs avansat)
  • masaj pediatric
  • masaj Ashiatsu
  • masaj SPA beauty
  • SPA masaj

Vladimir Colun, fondatorul Centrului de instruire în domeniul masajului, a creat o tehnică personalizată în domeniul Masajului Terapeutic, devenită extrem de populară – atât printre clienții salonului, cât și printre studenții săi. Echipa, formată din 3 instructori și 2 maseuze,  utilizează metode de predare și de lucru care corespund standardelor internaționale. Cu zeci de clienți mulțumiți la activ și alte câteva zeci de studenți recunoscători pentru instruirea prietenoasă și eficientă, Școala de Masaj se poate lăuda cu rezultate excepționale.

Iată ce spune unul din foștii studenți ai școlii de masaj SPA Therapy, Mihai Bezniuc, devenit maseur terapeut la un centru cu renume din Marea Britanie – Oasis Beauty Center Rugby: ”Sunt în domeniul masajului terapeutic de 4 ani, iar școala domnului Vladimir Colun mi-a pus bazele în domeniu. Cu timpul, datorită instruirii obținute, ne putem dezvolta propriul stil și propriile tehnici de masaj și duce mai departe principiile pe care le-am însușit: efectuarea cu dăruire a unui masaj în mod calitativ și dorința de perfecționare continuă.”

Pe lângă rezultatele obținute, Centrul de instruire în domeniul masajului sparge stereotipurile, oferind posibilitatea de a învăța tehnicile de masaj profesionist de la orice vârstă – de la 15 până la 70 de ani. Absolvenții școlii devin foarte bine cotați pe piața muncii din țară și din străinătate și apreciați pentru dedicare și profesionalism. Orice student al școlii de masaj încearcă să respecte cele mai înalte exigențe, indiferent că este vorba despre masajul clasic sau terapeutic, spa sau visceral. Cei mai buni studenți sunt încurajați să-și îmbunătățească continuu abilitățile și să devină mai buni, fiind și susținuți la angajare, în baza parteneriatelor de colaborare cu saloanele de masaj din Moldova, reieșind din diploma de calificare obținută.

Scopul final al Şcolii de Masaj este de a forma și instrui maseuri profesioniști, care să aibă abilitatea de a depista și a face față oricărei situații complicate și afecțiuni ce ține de domeniu, aducând o îmbunătățire și relaxare vizibilă clienților lor.

Te așteptăm cu drag la adresa: or. Chișinău, str. Alba-Iulia 75/15.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numerele de telefon: +373 69 77 71 95 sau +373 22 86 69 59 sau vizitează site-ul nostru: scoalademasaj.md.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5269 -0.8762%
USD USD 17.7138 -0.2607%
RUB RUB 0.2759 -0.1809%
RON RON 4.1228 -0.8942%
UAH UAH 0.7143 -0.2374%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile