Logo Realitatea.md

Medicii rămân rezervați în privința șoferiței care a provocat accidentul de la Buiucani. „Ne putem aștepta la orice complicație în orice moment” (VIDEO)

03 Octombrie 2019, 11:28 // Actualitate

Medicii rămân rezervați în pronosticuri cu privire la șoferița mașinii de model Porsche Cayenne care, fiind în stare de ebrietate la volan, a comis un accident rutier, izbindu-se într-un troleibuz, în sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit vicedirectorului Institutului de Medicină Urgentă, Igor Curov, șoferița rămâne în stare extrem de gravă în secția de terapie intensivă.

foto: dse.md

„Noi întreprindem toate măsurile necesare ca să salvăm viața ei, dar e vorba de un politraumatism sever, foarte complicat și, în principiu, noi putem aștepta orice complicație în orice moment. Despre pronosticuri e prea devreme să vorbim”, a menționat Curov în cadrul unui briefing de presă cu privire la starea pacienților internați după accidentul de luni din sectorul Buiucani.

Vicedirectorul IMSU a menționat că, la moment, în staționar rămân a fi internați aceeași nouă pacienți care continuă tratamentul cu evoluție pozitivă, iar situația este stabilă, la unele persoane cu ameliorare.

Totodată, femeia în vârstă de 51 de ani, care a fost operată ieri la femur, este în stare cu ameliorare, post-operator cu îmbunătățire, la moment de gravitate medie și deja este în secția de profil.

„Mari schimbări noi nu așteptăm la persoanele spitalizate prin secții. Noi așteptăm numai ameliorarea și ulterior externarea pacienților. Da referitor la cea mai gravă pacientă, care rămâne în stare extrem de gravă, în orice moment poate fi schimbarea stării”, a mai precizat Igor Curov.

Amintim că Sergiu C., pasagerul în vârstă de 34 de ani, care era în Porsche-ul condus de Svetlana U. și s-a stins din viață la fața locului, va fi înmormântat astăzi. Acesta este originar din satul Măcărești, raionul Ungheni. 

Tot astăzi, în presă au apărut noi imagini, surprinse de camera de bord a unei mașini care se afla chiar în spatele troleibuzului în care s-a izbit șoferița.

Vedeți și: (FOTO) Detalii noi cu privire la accidentul grav din sectorul Buiucani cu implicarea unui troleibuz. Cine este victima

Dosar penal pe cazul accidentului de la Buiucani! Șoferița a făcut închisoare pentru un alt accident și are 43 de contravenții rutiere

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 0.0000%
USD USD 17.6277 0.0000%
RUB RUB 0.2486 0.0000%
RON RON 4.0060 0.0000%
UAH UAH 0.6555 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile