Logo Realitatea.md

Meghan Markle, atacată de o prietenă a prinţului Charles: „Treaba ei este să fie soţia lui Harry, nu de a schimba obiceiurile regale”

14 Decembrie 2019, 16:40 // Life

Ducesa de Sussex Meghan Markle fost atacată într-un interviu de actriţa Stefanie Powers, care împărtăşeşte cu prinţul Charles pasiunea pentru polo călare. Actriţa Stefanie Powers a susţinut că Ducesa Meghan Markle a încercat să transforme familia regală britanică în propria sa emisiune TV despre „Stilul de viaţă al bogaţilor faimoşi”, un fel de „Aventurile lui Meghan din Palat”, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Foto: digi24.ro

Stefanie are de ani buni o relaţie de prietenie cu Prinţul Charles, după ce i-a apropiat dragostea reciprocă pentru jocul de polo călare.

Ea a dezvăluit joi că nu este de acord cu felul în care se poartă Meghan, explicând că „Meghan vrea să fie o vedetă, ceea ce, din păcate, nu este ceea ce ar trebui să facă. Rolul lui Meghan nu este acela de a fi vedetă. Treaba ei este să fie soţia lui Harry, nu de a schimba obiceiurile regale”.

Stefanie, cunoscută pentru rolul său din comedia „Hart to Hart”, a mai spus şi că „Marea Britanie este remarcabilă datorită familiei regale, iar atunci când un membru al acesteia se comportă greşit, totul o ia într-o direcţie greşită”.

Powers este unul dintre primii membri străini acceptaţi de Clubul de Polo Călare al Domeniului Regal din Berkshire, în Marea Britanie, club din care face parte şi Prinţul de Wales.

Citeste tot despre: Meghan Markle
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5261 0.0000%
USD USD 16.7700 0.0000%
RUB RUB 0.2176 0.0000%
RON RON 4.0054 0.0000%
UAH UAH 0.5935 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile