Logo Realitatea.md

Mesaje de încurajare pentru prostituate, scrise pe banane. Gestul lui Meghan Markle (FOTO)

04 Februarie 2019, 11:13 // Life

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, le-a scris personal mesaje de încurajare unor prostituate din Bristol, în timpul unei vizite caritabile. Mesajele au fost scrise pe bananele incluse în pachetele pe care femeile le-au primit de la o asociație care se ocupă cu protejarea acestora pe străzi, scrie Digi24.

Foto: telegraph.co.uk

Soția prințului Harry a vizitat organizația care se ocupă de protejarea acestor femei, dar le ajută și să scape de viața pe străzi sau dependența de substanțe interzise și alcool la sfârșitul săptămânii trecute.

Vizita Ducesei de Sussex și a printului Harry în bucătăria asociației One25 din Bristol a fost ținută secretă. Aceasta a participat la pregătirea unor pachete care au inclus, pe lângă mâncare, pături, prezervative, sticle de apă caldă și broșuri cu sfaturi de la asistenți sociali.

Martorii povestesc că atunci când angajații organizației i-au arătat lui Meghan pachetele care erau pregătite, aceasta a hotărât să se implice direct și a cerut un marker.

„Aveți un marker?  Am o idee. Am văzut un proiect început de o femeie din SUA pentru copii. Pe fiecare banană a scris un mesaj de încurajare pentru copii. A fost o idee incredibilă - un gest atât de mic. Mă ocup eu de mesajele de pe banane”, ar fi spus Markle, potrivit martorilor.

Fructele au fost decorate de ducesă și cu inimioare, pe lângă mesaje precum: „Ești puternică”, „Ești iubită”, „Ești curajoasă” sau „Ești specială”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile