Logo Realitatea.md

Metallica a anulat toate concertele din acest an. Ce s-a întâmplat cu solistul trupei

28 Septembrie 2019, 14:54 // Life

Metallica a anunțat vineri că își anulează concertele programate anul acesta în Australia și Noua Zeelandă, întrucât solistul James Hetfield trebuie să-și reînceapă tratamentul pentru dependențele cu care se luptă de mai mulți ani, transmite Digi24.

Foto: newshub.co.nz

Trupa rock avea în octombrie programate șase concerte în Australia, iar la 31 octombrie și 2 noiembrie urma să cânte la Auckland, în Noua Zeelandă, în cadrul turneului WorldWired.

„După cum probabil mulți dintre voi știți, fratele nostru James se luptă periodic cu dependența, de mai mulți ani. Din păcate, acum trebuie să reînceapă un program de tratament, pentru a se face din nou bine”, au transmis Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo, ceilalți membri ai trupei, într-un comunicat postat pe site-ul Metallica.

Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo le mulțumesc fanilor pentru înțelegere și sprijin. „Vrem neapărat să venim în colțul vostru de lume de îndată ce sănătatea și programul ne permit. Vă vom anunța cât de curând vom putea. Încă o dată, ne pare foarte rău că v-am produs o așa neplăcere atâtora dintre voi, mai ales că mulți dintre cei mai devotați fani ai noștri parcurg distanțe mari ca să asiste la concertele noastre”, spun cei trei membri Metallica.

James Hetfield nu a făcut niciodată un secret din lupta sa periodică cu drogurile și alcoolul. În 2001, s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a-și trata alcoolismul și „alte dependențe”. A stat acolo șapte luni, apoi alte patru luni și le-a petrecut cu familia înainte de a se realătura trupei.

Citeste tot despre: Metallica
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 0.0000%
USD USD 17.6277 0.0000%
RUB RUB 0.2486 0.0000%
RON RON 4.0060 0.0000%
UAH UAH 0.6555 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile