Logo Realitatea.md

Mirosul urât de la un pasager a întors un avion înapoi la sol. Aeronavă a aterizat de urgență în Portugalia

31 Mai 2018, 23:31 // Life

Un avion cu destinația Amsterdam a aterizat de urgenţă din cauza mirosului insuportabil venit de la un pasager. Membrii echipajului au luat această decizie după ce restul pasagerilor s-au plâns, iar unora dintre ei chiar li s-a făcut rău, scrie libertatea.ro.

Foto Simbol: cklic.ro

Avionul aparținând companiei Transavia decolase din Spania cu destinația Amtserdam și a trebuit să aterizeze de urgență în Portugalia. De vină, un pasager care se pare că nu se spălase de mai mult timp și din cauza cărora celoralți pasageri li s-a făcut rău. Unii dintre aceștia chiar au acuzat senzații de leșin și de vomă.

La un moment dat, membrii echipajului au vrut să-l izoleze pe pasagerul-problemă în toaleta avionului, însă până la urmă au decis că este mai bine ca avionul să revină la sol.

Oficial, Transavia a anunțat că avionul aterizează din motive medicale, însă după aterizare, pasagerii au început să descrie ce s-a întâmplat de fapt. Piet van Haut, un belgian aflat la bordul avionului, a povestit că mirosul devenise insuportabil.

„Era ca și cum nu se spălase de câteva săptămâni bune. Unora dintre pasageri li s-a făcut rău și au vărsat", a declarat acesta.

După aterizare, pasagerul a fost evacuat, iar avionul a ajuns până la urmă la destinație, dar cu o întârziere.

Citeste tot despre: aeronavă, aeroport, aterizare, miros
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 -0.0538%
USD USD 16.6157 -0.1340%
RUB RUB 0.2261 -0.7027%
RON RON 4.0694 -0.0933%
UAH UAH 0.6000 -0.1996%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile