Logo Realitatea.md

Misiunea Winnow, proiectul care va redefini parteneriatul dintre Philip Morris International și Ferrari

12 Octombrie 2018, 14:49 // Auto

”Ne redefinim necontenit, cercetăm fiecare opțiune și ne concentrăm doar pe soluțiile care aduc schimbări radicale”. Cu această declarație, săptămâna trecută, a fost lansat proiectul “Mission Winnow”, care vine să continue colaborarea dintre producătorul american de țigări, Philip Morris International (PMI) și compania auto italiană Ferrari. 

Chiar dacă din 2007, PMI nu a mai plasat logotipul brandurilor sale pe bolizii Ferrari, parteneriatul de peste 40 de ani al acestor companii nu a fost întrerupt. Într-un comunicat de presă al PMI, se spune că „Scuderia Ferrari este partenerul perfect datorită spiritului său de pionierat şi aplicării tehnologiei şi inovației în realizarea neîncetată a obiectivelor sale”.

Noul concept al parteneriatului „Mission Winnow” a fost dezvăluit la Grand Prix-ul din Suzuka, Japonia. Colaborarea dintre PMI şi Ferrari nu va promova nici un produs, ci va servi drept platformă de împărtășire a pasiunii celor două companii pentru inovație și tehnologie.

”Winnow ne va conduce către un viitor mai bun. Experiența din trecut ne determină să construim o lume mai bună pentru consumatorii noștri, prin aplicarea științei, tehnologiei şi inovațiilor ca să găsim cele mai bune opțiuni”, se mai spune în declarația comună celor două companii, făcută publică pe www.missionwinnow.com.

Logotipul ”Mission Winnow” apare pe capacul motorului modelului SF71-H, pe aripa din spate și pe salopetele piloților de Formula 1 Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen. Șeful echipei Ferrari, Maurizio Arrivabene a mulțumit Philip Morris International pentru că au decis să păstreze pe automobile culoarea roșie tradițională a Ferrari.

“PMI au avut dreptul de a marca toate mașinile înainte de noul sezon, dar ei și-au manifestat respectul pentru mașinile roșii și motivul este simplu: ei au spus că nu se grăbesc, compania se schimbă, merge înainte cu o nouă misiune”, a spus Arrivabene pentru ca.sports.yahoo.com.

Misiunea a devenit un simbol al transformării impresionante prin care trece producătorul de țigări, aplicând noile tehnologii și inovații pentru un viitor fără fum. În comunicatul de presă al PMI se mai menționează că “winnow” descrie cel mai bine “traseul meticulos și disciplinat” pe care compania îl urmărește pentru a-și atinge scopul propus.

Mai multe detalii despre colaborare despre Mission Winnow găsiți pe site-ul oficial www.missionwinnow.com

(P)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.6937 0.5207%
USD USD 18.1755 -0.1544%
RUB RUB 0.2899 0.3809%
RON RON 4.3838 0.6105%
UAH UAH 0.6932 -0.1297%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile