Logo Realitatea.md

Moș Crăciun vine la copii pe 31 decembrie, Moș Niculae - pe 19! Igor Dodon le-a luat-o pe dinainte! (GALERIE FOTO)

12 Decembrie 2019, 18:29 // Actualitate

După ce a vizitat azi carabinierii din Capitală, iar apoi și militarii din Bălți, președintele Igor Dodon a făcut-o și pe „Moș Crăciun”-ul, mergând la copiii de la Grădinița nr.20 și Liceul Teoretic „N. Gogol” din capitala de nord a țării, unde i-a luat pe copii în brațe, aceștia spunându-i și poezii, iar el le-a oferit dulciuri și jucării.

colaj: realitatea.md

La Liceul Teoretic „N.Gogol” din Bălți, unde în prezent își fac studiile peste o mie de elevi, șeful statului nu a mers cu cadouri. Acolo acesta a discutat cu conducerea instituției și colectivul de pedagogi care i-au relatat despre „problemele cu care se confruntă, precum și despre rezultatele frumoase înregistrate de elevi la diferite concursuri naționale şi internaționale”. În schimb, Igor Dodon le-a promis copiilor „25 de calculatoare pentru clasa de informatică” până la finele anului curent.

Ulterior, acesta a vizitat Grădinița de copii numărul 20 din municipiu. Acolo copiii i-au prezentat un spectacol, iar Igor Dodon a fost pe post de Moș Crăciun, oferindu-le dulciuri și jucării. „De asemenea, am menționat că până la finele anului instituția va dispune de un cuptor electric și un frigider de care au stringentă necesitate”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

„Le-am dat asigurări că voi depune și în continuare efortul necesar pentru a oferi copiilor din instituțiile preșcolare un mediu sigur și confortabil pentru creștere și instruire. Am transmis sincere felicitări educatorilor și micuților cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorindu-le un an nou fericit”, a mai menționat președintele Dodon.

Foto: facebook.com/dodon.igor1

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 0.0000%
USD USD 16.6157 0.0000%
RUB RUB 0.2261 0.0000%
RON RON 4.0694 0.0000%
UAH UAH 0.6000 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile