Logo Realitatea.md

Modă nouă de a prezenta raportul de 100 de zile de activitate în Guvernul Chicu. Miniștrii sunt chemați la sediul PDM pentru a raporta

24 Februarie 2020, 15:27 // Politica

După „circul” privind tentativa de a prezenta un raport de activitate de o sută de zile în Parlament, de la învestirea Guvernului Chicu, Partidul Democrat se pare că vrea să audă fiecare ministru în parte ce realizări a înregistrat și o cheamă pe ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, la una din ședințele PDM, pentru a raporta acest lucru.  

Deputata PDM, Ruxanda Glavan, a scris astăzi pe pagina sa de Facebook că, fracțiunea Partidului Democrat Moldova o invită pe Viorica Dumbrăveanu, la ședința partidului din 26 februarie ora 12.00, pentru a prezenta măsurile întreprinse de Guvernul Republicii Moldova în scop de depistare precoce a bolnavilor și prevenirea declanșării epidemiei cu coronavirus.

Totodată, parlamentara a menționat că astfel membrii PDM vor audia raportul pentru primele 100 de zile de activitate ale Ministerului de resort în domeniul social și sănătate.

Amintim că, vinerea trecută, Guvernul Chicu a încercat să prezinte un raport de activitate în plenul Parlamentului, la o sută de zile de la învestire, deși acest lucru era planificat pentru data de 27 februarie, adică în această săptămână. Opoziția a blocat tribuna centrală din Legislativ și nu a permis să se facă acest lucru. Ulterior, Ion Chicu a dat citire acestui raport doar în fața presei.

CITEȘTE ȘI:

(update) Guvernul Chicu a venit azi la Parlament să prezinte raportul pe 100 de zile. PAS și PPDA: „Pe furiș. I-o trăsnit lui Dodon”

(VIDEO) Tribuna din plenul Parlamentului, blocată de deputații ACUM. Cer DEMISIA lui Chicu!

(VIDEO) Cum încearcă PSRM să se spele pe mâini? Batrîncea: Singuri au vrut ca premierul să vină în Parlament, iar acum blochează tribuna

Ședința Parlamentului, deschisă și închisă de Greceanîi cu încălcări, după ce a încercat să-l aducă pe Chicu în Legislativ în secret (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile