Logo Realitatea.md

MOLDATSA reacționează la mesajul lui Sajin: Sunt niște acțiuni de manipulare și denigrare a imaginii întreprinderii

25 August 2019, 12:48 // Societate

În urma informațiilor difuzate de controlorul de trafic aerian, Eugen Sajin, despre gravul incident aeronautic în spațiul aerian al Republicii Moldova, Î.S. „MOLDATSA” a venit cu o reacție.

Foto: anticoruptie.md

„Aceste informații sunt niște provocări ale angajatului Sajin Eugen care la moment se află într-un litigiu cu Î.S. „MOLDATSA”, pentru încălcarea procedurilor de navigație aeriană și obligațiunilor sale de serviciu, decizie definitivă a Curții de Apel Chișinău. Iar informațiile publicate pe rețelele de socializare și preluate de mass-media, sunt niște manipulări a unui eveniment aeronautic care nu a pus în pericol siguranța zborului”, se arată în comunicatul MOLDATSA.

Colectivul de controlori de trafic aerian și sindicatul Î.S. „MOLDATSA”, condamnă acțiunile „de manipulare și denigrare a imaginii” întreprinderii și asigură pasagerii despre furnizarea serviciilor de navigație aeriană în condiții de siguranță.

Privind evenimentul aeronautic din 23 iunie 2019, Î.S. „MOLDATSA”, informează că a prezentat Raportul de investigație și Planul de măsuri corective către Autoritatea Aeronautică Civilă, și au fost întreprinse toate măsurile de prevenire a unor evenimente aeronautice similare, despre care controlorii de trafic aerian au fost înștiințați contra semnătură.

Î.S. „MOLDATSA”  își rezervă dreptul de a se adresa în instanța de judecată pentru încasarea prejudiciului pentru răspândirea cu bună știință a informațiilor care nu corespund adevărului și denigrează imaginea întreprinderii.

VEZI ȘI:

O catastrofă aviatică era cât pe ce să se producă în Moldova acum două luni. De ce cazul a fost ascuns de autorități?

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3507 0.3178%
USD USD 17.4143 -0.5443%
RUB RUB 0.2721 0.1104%
RON RON 4.0695 0.2784%
UAH UAH 0.7026 -1.0980%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile