Logo Realitatea.md

Moldoveanul care a murit pe un șantier în Israel, înmormântat departe de casă. Sute de oameni l-au petrecut pe ultimul drum (FOTO)

23 Mai 2019, 10:23 // Societate

Bărbatul originar din Moldova, care a murit săptămâna trecută pe un șantier de construcții din Israel, dupa ce o macara s-a prăbușit, a fost înmormântat ieri, chiar în localitatea în care și-a pierdut viața. Acesta a fost petrecut pe ultimul drum de soție, mamă și soră și de alte sute de localnici din Beer Șeva, care s-au solidarizat cu durerea familiei răposatului.

Oamenii au venit la înmormântare în urma unui apel public de pe rețelele sociale. Cei mai mulți dintre ei nu l-au cunoscut personal pe Serghei Semionov. 

Rămasă văduvă, soția bărbatului, le-a spus jurnaliștilor că mama lui Serghei și sora acestuia au reușit să ajungă în Israel, pentru a-l petrece pe ultimul drum datorită suportului oferit de autoritățile locale din Beer Șeva, orașul în care s-a produs nenorocirea. 

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit azi să mă susțină. Îi sunt, de asemenea, recunoscătoare Primăriei. Sper din tot sufletul ca aceasta să fie ultima tragedie de acest fel, iar vinovații să fie trași la răspundere și pedepsiți”, a declarat Olga Semionova, soția lui Serghei. 

Serghei Semionov era stabilit în Israel de mai mulți ani împreună cu familia.

Amintim că, săptămâna trecută, un alt moldovean a murit în urma unui accident de muncă pe șantier în Israel. Bărbatul a cazut de la înălțime și a murit pe loc.

CITEȘTE ȘI:

Un moldovean, MORT pe un șantier de construcții din Israel (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 0.0000%
USD USD 17.6396 0.0000%
RUB RUB 0.2751 0.0000%
RON RON 4.1166 0.0000%
UAH UAH 0.7178 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile