Logo Realitatea.md

Moldpresa va schimba la față capitala! Își propune să investească în aspectul stațiilor de așteptare a transportului public

16 Septembrie 2020, 15:28 // Actualitate

MOLDPRESA GRUP SRL a achiziționat compania EPAMEDIA SRL. Achiziția efectuată vine să aducă o schimbare majoră de aspect a stațiilor de așteptare din municipiul Chișinău, dar și o investiție substanțială în municipiu.

La moment, fiind ghidată de specialiștii și experții MOLDPRESA GRUP SRL, compania Epamedia SRL elaborează un nou concept ale pavilioanelor pentru stațiile de așteptare a transportului public.

„Planificăm în cel mai scurt timp să lansăm procesul de înlocuire a stațiilor vechi cu cele de tip nou, astfel ca în termeni proximi să le schimbăm pe toate”, scrie într-un comunicat emis presei.

Modernizarea stațiilor de așteptare a transportului public va include schimbarea aspectului vizual și de confort, prin transformarea acestora într-un spațiu plăcut, comod și sigur pentru locuitorii municipiului.

De asemenea, vor fi diminuate suprafețele alocate publicității, acestea fiind suplimentate cu panouri de informații utile, harta orașului și graficul transportului public.

Proiectul investițional presupune o investiție de peste 50 milioane lei, care va fi efectuată de Compania Moldpresa Grup SRL.


„Menționăm că achiziția Epamedia SRL de către Moldpresa Grup SRL a fost efectuată cu toate coordonările corespunzătoare la Consiliul Concurenței și autoritățile fiscale, precum și cu informarea prealabilă a Primăriei Municipiului Chișinău.

Compania MOLDPRESA GRUP S.R.L. activează în sectorul presei libere din anul 1994, asigurând un număr important de locuri de muncă și fiind un contribuabil exemplar, care contribuie și susține bugetul public, prin achitarea impozitelor, dar și susținerea liberă a accesului la informație, avînd o experiență vastă în buna organizare și administrare a unităților comerciale din municipiu (puncte de difuzare a presei Moldpresa și rețeaua de magazine Librarius)”, scrie în același comunicat.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei MOLDPRESA GRUP S.R.L. este crearea locurilor de muncă și sporirea numărului de angajați. Prin localizarea favorabilă a rețelei comerciale se asigură comoditatea prestării serviciilor față de consumatori, care de la primele ore ale dimineții pot procura presa și reviste în vederea informării independente despre știrile și noutățile din orice domeniu.

„Trebuie să atragem atenția și asupra faptului că, pentru anul 2019 Moldpresa Grup S.R.L. a achitat impozite în sumă de peste 50 mln lei, dintre care 46 mln în bugetul republican și peste 4 mln lei în bugetul local. Tot acest efort a fost posibil cu o echipă bine formată din 700 salariați, care mereu se dezvoltă și tind să fie lideri în serviciile pe care le prestează”, conchide administrația Moldpresa Grup S.R.L.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6212 -0.5862%
USD USD 16.6303 0.0211%
RUB RUB 0.2215 -0.4494%
RON RON 4.0373 -0.5983%
UAH UAH 0.5908 -0.2869%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile