Logo Realitatea.md

Momentul în care o femeie este tamponată în preajma Primăriei Chișinău a fost filmat (VIDEO)

11 Ianuarie 2019, 07:43 // Societate

Accidentul rutier din dimineața de miercuri, 9 ianuarie, unde o tânără este tamponată pe trecerea pentru pietoni din preajma Primăriei Chișinău, a fost surprins de o cameră de bord. Momentul a fost făcut public pe o pagină de pe una din rețelele de socializare.

Embed:

Sursa video: Страница «Mihail Bagas»

În imagini, se vede cum tânăra aleargă pe trecerea de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și la mijloc de stradă este lovită de mașină. Martorii accidentului au alergat pentru a-i acorda primul ajutor.

Din fericire, aceasta ar fi scăpat fără traumatisme esențiale.

Conform procedurii, șoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat zero grade în aerul expirat. El a fost documentat de oamenii legii solicitați la fața locului.

De menționat că, în zona cu pricina, nu funcționează semaforul. Mai mult, Realitatea.md amintește cu referire la Regulamentul Circulației Rutiere (RCR) și recomandările Inspectoratului Național de Patrulare, potrivit cărora, șoferii trebuie să cedeze trecerea pietonilor care se află la marginea carosabilului și intenționează să se angajeze în traversare la trecerile pentru pietoni cu circulație nedirijată.

Totodată, pietonii trebuie să se asigure înainte de a traversa strada. DE RECITIT RCR AICI!

Ai o știre care merită să fie văzută de toată lumea? Vrei să ne povestești despre un eveniment sau poate ai văzut ceva neobișnuit? Te invităm să ne trimiți imaginile pe sau , la numărul de telefon +373 67388777, iar noi le vom face publice. Materialele filmate sau fotografiate de tine pot fi trimise pe pagina de Facebook, dar și pe stireata.md@gmail.com

CITEȘTE ȘI:

Șoferii, care au cauzat vătămarea medie a sănătății într-un accident, pot scăpa de pedeapsa penală. Cum este posibil

Citeste tot despre: accident rutier, moment video, pieton, video
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5215 0.0000%
USD USD 18.1831 0.0000%
RUB RUB 0.2815 0.0000%
RON RON 4.3467 0.0000%
UAH UAH 0.6871 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile