Logo Realitatea.md

Năstase făcea „băi de mulțime” în centrul Capitalei când s-a apropiat mama contracandidatului său. Ce a urmat

01 Noiembrie 2019, 12:30 // Alegeri

Dacă tot și-a anulat conferința de presă care urma să aibă loc cu începere de la ora 12:15 în fața monumentului Ion și Doina Aldea-Teodorovici din strada Mateevici, candidatul Blocului ACUM la funcția de primar general de Chișinău, Andrei Năstase, a decis să iasă în centrul Capitalei pentru a împărți pliante trecătorilor. La un moment dat, acesta a avut parte și de o surpriză, printre trecători fiind și mama contracandidatului său, consilierul municipal socialist Eugenia Ceban.

Andrei Năstase comunica cu o trecătoare în momentul în care mama lui Ion Ceban trecea pe alături. Ea a fost prima care i s-a adresat candidatului Blocului ACUM, după care au avut și un scurt dialog:

- Bună ziua, domn Năstase!
- Bună ziua, doamnă!
- Să vă dau un pliant...
- Da, cu cea mai mare plăcere.

După ce a luat pliantul, Eugenia Ceban s-a îndepărtat, iar femeia cu care comunica Andrei Năstase i-a spus că „asta-i mama lui Ceban”.

- Să fie sănătoasă. Să fie sănătoase toate mamele din lume.
- Mamele da, dar la trădători - nu.
- La toate mamele din lume multă sănătate.

Amintim că, în dimineața zilei, serviciul de presă al candidatului Andrei Năstase a anunțat despre „amânarea conferinței de presă”, precizând că „vom reveni cu precizări”. Astfel, deși așa și nu au mai venit precizările, după despărțirea de Eugenia Ceban, Andrei Năstase s-a îndreptat spre scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

Ajunși în fața Clopotniței, „absolut întâmplător” de ei s-a apropiat și premierul Maia Sandu, iar „dintr-o coincidență absolută” s-a găsit și o tribună la care cei doi și-au citit discursurile pregătite din timp și tipărite pe foi de format A4.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.2683%
USD USD 17.3212 -0.1769%
RUB RUB 0.2742 0.4764%
RON RON 4.0350 0.2659%
UAH UAH 0.7352 -0.0408%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

10 dec, 15:02 //

Patru persoane, reţinute de CNA într-o nouă schemă de corupție la Primăria Chișinău și ASP. Șefă de direcție, filmată cum ia mită (VIDEO)