Logo Realitatea.md

Năstase făcea „băi de mulțime” în centrul Capitalei când s-a apropiat mama contracandidatului său. Ce a urmat

01 Noiembrie 2019, 12:30 // Stiri

Dacă tot și-a anulat conferința de presă care urma să aibă loc cu începere de la ora 12:15 în fața monumentului Ion și Doina Aldea-Teodorovici din strada Mateevici, candidatul Blocului ACUM la funcția de primar general de Chișinău, Andrei Năstase, a decis să iasă în centrul Capitalei pentru a împărți pliante trecătorilor. La un moment dat, acesta a avut parte și de o surpriză, printre trecători fiind și mama contracandidatului său, consilierul municipal socialist Eugenia Ceban.

Andrei Năstase comunica cu o trecătoare în momentul în care mama lui Ion Ceban trecea pe alături. Ea a fost prima care i s-a adresat candidatului Blocului ACUM, după care au avut și un scurt dialog:

- Bună ziua, domn Năstase!
- Bună ziua, doamnă!
- Să vă dau un pliant...
- Da, cu cea mai mare plăcere.

După ce a luat pliantul, Eugenia Ceban s-a îndepărtat, iar femeia cu care comunica Andrei Năstase i-a spus că „asta-i mama lui Ceban”.

- Să fie sănătoasă. Să fie sănătoase toate mamele din lume.
- Mamele da, dar la trădători - nu.
- La toate mamele din lume multă sănătate.

Amintim că, în dimineața zilei, serviciul de presă al candidatului Andrei Năstase a anunțat despre „amânarea conferinței de presă”, precizând că „vom reveni cu precizări”. Astfel, deși așa și nu au mai venit precizările, după despărțirea de Eugenia Ceban, Andrei Năstase s-a îndreptat spre scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

Ajunși în fața Clopotniței, „absolut întâmplător” de ei s-a apropiat și premierul Maia Sandu, iar „dintr-o coincidență absolută” s-a găsit și o tribună la care cei doi și-au citit discursurile pregătite din timp și tipărite pe foi de format A4.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5131 -0.5307%
USD USD 16.5477 -0.2862%
RUB RUB 0.2273 0.7089%
RON RON 4.0364 -0.4734%
UAH UAH 0.5999 -0.0833%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile