Logo Realitatea.md

Năstase îl va acționa în judecată pe Usatîi care l-a calificat „candidat spoiler” pentru care Dodon a plătit bani

26 Noiembrie 2020, 07:49 // Politica

Liderul Platforma DA, Andrei Năstase, afirmă că îl va acționa în judecată pe Renato Usatâi, după ce acesta a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV că Igor Dodon ar fi cheltuit sume impunătoare pentru așa-numiții „candidați spoileri” din turul I al alegerilor prezidențiale și că Andrei Năstase ar fi unul dintre aceștia.

„I-am și trimis o scrisoare prin care am solicitat să-și ceară public scuze pentru inerțiile pe care le-a făcut. Să o luăm încetișor, va veni timpul când vor răspunde și Dodon, și Usatîi, și Șor”, a declarat Andrei Năstase în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Înainte de turul II al alegerilor prezidențiale, Renato Usatîi afirma că planul lui Igor Dodon era ca Andrei Năstase să ajungă premier după prezidențiale. Andrei Năstase a declarat că totul a făcut parte dintr-o strategie și că toate aceste declarații au fost minciuni.

Usatîi nu este primul care face asemenea acuzații, m-am obișnuit cu asemenea lucruri. Toate astea fac parte dintr-o scenografie și de mine nu s-a lipit nicio etichetă. Laudele lui Igor Dodon în adresa mea a fost o strategie. Nu lucrez cu ipoteze, iar ipoteza care a fost promovată că ar exista înțelegri între Năstase și Dodon, și alte speculații. Acestea au fost exploatate atât de intens și printre oameni ca minciuni, informații toxice și fake news. Însă, se cunoaște că eu am fost primul care a depus denunțuri împotriva lui Dodon atunci când a fost nevoie. Atât de mult s-a manipulat în opinia publică”, a mai declarat Andrei Năstase.

Citeste tot despre: Andrei Năstase, Renato Usatîi
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile