Logo Realitatea.md

Năstase suferă! L-a felicitat pe Ceban cu victoria obținută abia peste două zile (VIDEO)

05 Noiembrie 2019, 10:42 // Actualitate

Președintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, l-a felicitat pe socialistul Ion Ceba, care a câștigat șefia municipiului Chișinău și i-a urat succes în activitatea sa pentru a implementa toate subpunctele din programul său electoral.

Foto: diez.md

„Îi urez succes contracandidatului Ion Ceban în îndeplinirea a programului electoral făcut public și vreau să-l asigur că toți consilierii noștri vor susține orice proiect ce va fi propus în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), care va fi în beneficiul chișinăuienilor. Ne preocupă schimbarea în bine a vieții oamenilor. Nu facem coaliție politică de dragul funcțiilor. Reiterez că, indiferent unde mă voi afla și în ce funcție, voi ajuta cu ce pot Capitala și suburbiile”, a spus Năstase.

De asemenea, liderul PPDA a menționat că este solidar cu toți oamenii, care nu împărtășesc victoria obținută în Capitală, însă le-a mulțumit tuturor cetățenilor pentru faptul că au ieșit la vot, indiferent ce alegere au făcut. „Suferința e mare, precum și dezamăgirea pentru că nu avem un primar pe ca vi l-ați dorit, dar avem ceea ce s-a ales. Sufăr și eu, însă vreau să vă mulțumesc pentru faptul că a-ți mers la vot și ați făcut alegerea care a-ți considerat că vă reprezintă”, se arată în mesajul pentru cetățeni, lansat de Năstase.

Potrivit lui Andrei Năstase, felicitarea, dar și ieșirea lui în fața presei s-a lăsat atât de mult așteptată, pentru faptul că, imediat după aflarea scorului alegerilor, a analizat cu echipa sa rezultatele. „Am făcut bine, am analizat ce s-a întâmplat duminică. Am făcut o analiză la rece, iar azi am venit în fața dumneavoastră pentru a vă expune concluziile la care am ajuns. Vom face mai multe schimbări pe interior, după aceste alegeri,iar la următoarele scrutine vom fi mai convingători”, a spus Năstase în cadrul conferinței de astăzi.

Amintim că, socialistul Ion Ceban l-a învins în turul doi de scrutin de duminică pe candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, cu scorul de 52,39% la 47,61%, potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3167 0.6786%
USD USD 17.8504 0.4417%
RUB RUB 0.2734 -1.8665%
RON RON 4.0200 0.3294%
UAH UAH 0.7286 -0.0960%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
24 feb, 13:43 //

Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul (FOTO)

20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”