Logo Realitatea.md

Năstase suferă! L-a felicitat pe Ceban cu victoria obținută abia peste două zile (VIDEO)

05 Noiembrie 2019, 10:42 // Actualitate

Președintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, l-a felicitat pe socialistul Ion Ceba, care a câștigat șefia municipiului Chișinău și i-a urat succes în activitatea sa pentru a implementa toate subpunctele din programul său electoral.

Foto: diez.md

„Îi urez succes contracandidatului Ion Ceban în îndeplinirea a programului electoral făcut public și vreau să-l asigur că toți consilierii noștri vor susține orice proiect ce va fi propus în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), care va fi în beneficiul chișinăuienilor. Ne preocupă schimbarea în bine a vieții oamenilor. Nu facem coaliție politică de dragul funcțiilor. Reiterez că, indiferent unde mă voi afla și în ce funcție, voi ajuta cu ce pot Capitala și suburbiile”, a spus Năstase.

De asemenea, liderul PPDA a menționat că este solidar cu toți oamenii, care nu împărtășesc victoria obținută în Capitală, însă le-a mulțumit tuturor cetățenilor pentru faptul că au ieșit la vot, indiferent ce alegere au făcut. „Suferința e mare, precum și dezamăgirea pentru că nu avem un primar pe ca vi l-ați dorit, dar avem ceea ce s-a ales. Sufăr și eu, însă vreau să vă mulțumesc pentru faptul că a-ți mers la vot și ați făcut alegerea care a-ți considerat că vă reprezintă”, se arată în mesajul pentru cetățeni, lansat de Năstase.

Potrivit lui Andrei Năstase, felicitarea, dar și ieșirea lui în fața presei s-a lăsat atât de mult așteptată, pentru faptul că, imediat după aflarea scorului alegerilor, a analizat cu echipa sa rezultatele. „Am făcut bine, am analizat ce s-a întâmplat duminică. Am făcut o analiză la rece, iar azi am venit în fața dumneavoastră pentru a vă expune concluziile la care am ajuns. Vom face mai multe schimbări pe interior, după aceste alegeri,iar la următoarele scrutine vom fi mai convingători”, a spus Năstase în cadrul conferinței de astăzi.

Amintim că, socialistul Ion Ceban l-a învins în turul doi de scrutin de duminică pe candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, cu scorul de 52,39% la 47,61%, potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.2023%
USD USD 17.5802 0.3671%
RUB RUB 0.2745 0.7709%
RON RON 4.0546 0.1655%
UAH UAH 0.7255 0.7359%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile