Logo Realitatea.md

Năstase va depune un denunț penal pe numele lui Usatîi, pentru că l-a acuzat de finanțare din străinătate în campania electorală (VIDEO)

12 Noiembrie 2020, 12:12 // Politica

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că va depune denunțuri penale și îl va ataca în instanța de judecată pe Renato Usatîi, care aseară a declarat la o emisiune televizată că acesta ar fi beneficiat de bani din străinătate în campania prezidențială. Anunțul a fost făcut astăzi de către Năstase, într-un live pe pagina sa de Facebook.

„Le transmit indivizilor, care în disperarea lor pentru rating politic și-au găsit din nou ținta – Andrei Năstase, că voi face denunțuri penale împotriva celor care au atentat la imaginea și reputația nu doar a mea ci a și a colegilor mei din Platforma DA. Aceste ieșiri spectaculoase în spatele cărora stau saci cu bani enormi au câteva scopuri, primele dintre care sunt demotivarea oamenilor să iasă la vot și crearea discordiei sporite între Platforma DA și foștii noștri parteneri din blocul ACUM . Nu vor reuși să facă asta pentru că pe noi ne leagă prea multe cu PAS și, în mod special, scopul comun în beneficiul țării.”, a spus Năstase.

Astfel, Andrei Năstase i-a îndemnat pe cetățeni să treacă „cu vederea aceste insinuări ale unor lideri politici”, doarece ar fi niște „aberații și atacuri la regizate la comandă”.

„Bandiții cu bandiții, circarii cu circul, iar noi – cu oamenii. Eu vă îndemn să treceți peste eforturi disperate de calomnie cu orice preț și să votăm masiv împotriva lui Dodon și pentru candidatul proeuropean Maia Sandu. Iar atunci când vom avea justiție independentă în Republica Moldova, va fi deferit justiției fiecare individ care încearcă să ne spurce spațiul mediatic, spațiul public cu tot felul de invenții penibile. Mă voi adresa instanțelor de judecată și procuraturii să investigheze toate porcăriile care apar în spațiul public în ultima vreme”, a mai spus Andrei Năstase.

Amintim că, Usatîi a declarat la o emisiune televizată ieri seara că, Andrei Năstase și Violeta Ivanov ar fi fost „candidații sateliți la prezidențiale a lui Igor Dodon”, care ar fi fost finanțați din străinătate.

Citeste tot despre: Andrei Năstase, Renato Usatîi
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0442 -1.3981%
USD USD 17.4749 0.1163%
RUB RUB 0.2357 -0.4645%
RON RON 4.3171 -1.4001%
UAH UAH 0.6238 -0.3037%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile