Logo Realitatea.md

Nata Albot către Ceban: „Pe mine, Ion, mă poți acuza de multe, numai nu de iresponsabilitate”

27 Ianuarie 2021, 09:36 // Actualitate

Nata Albot susține că ea prima a solicitat rezilierea contractului privind promovarea proiectului Educație Online, însă a fost rugată să nu renunțe și să-și ducă treaba până la capăt. Fondatoarea Klumea îl acuză pe Ion Ceban de noi minciuni și încă așteaptă scuzele primarului pentru „amenințări și acțiunile sale calomnioase”.

Foto: facebook.com/nataalbotofficial

„Ion Ceban poate maxim să „opteze” pentru o demisie de onoare după ce a transformat primăria Chișinăului într-o scenă de rezolvare a frustrărilor personale. Regret doar un lucru, să văd unii oameni care au căscat gura și au dat din urechi la minciunile lui Ceban”, a scris Nata Albot pe pagina sa de Facebook.

Aceasta mai scrie că respectivul contract a fost semnat acum 6 săptămâni și nu 2 luni cum susține primarul. 

„Din aceste 6 săptămâni, de când a fost semnat, aproape 3 săptămâni Moldova a fost paralizată de sărbători. Ați încercat vreo dată să colaborați cu instituțiile statului nostru de sărbători? Eu da. De aceea, știu ce spun. Începând cu 23 decembrie și mai devreme de 15 ianuarie nu prea ai cu cine vorbi. De aceea și lansarea proiectului nu a pornit în noaptea de revelion, cum probabil își închipuia Ion Ceban. De sărbători chiar și primarul a avut nevoie de 2 vacanțe peste hotare, nu-i așa?”, a explicat Nata Albot.

Fondatoarea Klumea a menționat că asociația sa avea timp suficient să implementeze acest proiect.

„Implementarea acestui proiect urma să înceapă săptămâna viitoare și să dureze până pe 30 martie. Cine este interesat, solicitați de la primărie planul de acțiuni”, a scris Nata.

„Pe mine Ion mă poți acuza de multe, numai nu de iresponsabilitate. În 8 ani de Klumea am gestionat multe proiecte de impact și sofisticate din punct de vedere financiar. Niciun donator nu are nicio pretenție la contabilitatea Klumea. Asta, Ion, nu ți-i Exclusiv Media a lui Corneliu Furculiță, unde poți tuda-siuda”, i-a replicat dur Nata Albot.

Citeste tot despre: Ion Ceban, Nata Albot
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile