Logo Realitatea.md

Natalia Tranga, alături de soțul ei. I-a adus pachete cu mâncare de ”La Plăcinte” la Judecătorie. ”...e tratat ca un animal” (VIDEO)

23 Mai 2019, 14:56 // Societate

Omul de afaceri Andrei Tranga, proprietarul celei mai mari rețele de restaurante din țară - Andy's Pizza și La Plăcinte, a fost escortat astăzi la Judecătoria Ciocana, acolo unde magistrații urmează să decidă dacă îi continuă mandatul de arest cu alte 30 de zile în izolator, așa cum au cerut procurorii. Alături de el, a fost soția și alți câțiva susținători. 

Pentru că nu își poate vedea soțul decât în zilele în care au loc ședințe de judecată, Natalia Tranga are grijă ca de puținele ori când se întâlnesc de când e în arest, să îl surpindă pe omul de afaceri. Așa a făcut și azi. Aceasta i-a adus soțului ei pachete cu mâncare de La Plăcinte, restaurantul al cărui proprietar este Andrei Tranga. 

Embed:

Natalia Tranga i-a dus personal soțului ei mâncarea în izolatorul Judecătoriei Ciocana. Acesteia i s-a permis să stea de vorbă doar câteva minute cu omul de afaceri. 

”Soțul meu e tratat ca un animal, ca un criminal. Îl împing, i-au pus cătușe, nu știu ce ar trebui să facă un om încât să se procedeze cu el astfel”, a declarat Natalia Tranga.

Soția omului de afaceri a precizat că Andrei Tranga și Viorel Varzari erau prieteni. 

”Nu știu de ce a procedat așa, poate cineva l-a presat. Ei nici nu s-au certat”, a menționat Natalia Tranga. 

Realitatea.md amintește că Andrei Tranga a fost plasat în arest preventiv, după ce instanța a admis demersul procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) de a emite un mandat de 30 de zile pe numele său într-un dosar în care este învinuit de șantaj, dar și pentru trafic de influență.

Se presupune că dosarul ar fi deschis în legătură cu tentativa de deposedare a omului de afaceri Viorel Varzari de întreprinderea SRL „Molinart Grup”, deținătorul mărcii comerciale „ARTINOX”.

CITEȘTE ȘI:

Proprietarul unei rețele cunoscute de restaurante de la noi, bănuit de șantaj de PCCOCS

Soția lui Andrei Tranga, arestat pentru șantaj: ”Mă doare să văd o mamă care plânge și un tată care într-o zi a îmbătrânit cu 20 de ani”

Prima declarație a lui Tranga, în timp ce e scos de mascați din sala de judecată (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 0.0000%
USD USD 17.6396 0.0000%
RUB RUB 0.2751 0.0000%
RON RON 4.1166 0.0000%
UAH UAH 0.7178 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile