Logo Realitatea.md

Negru perfect doar la televizoarele LG OLED

11 Februarie 2021, 09:51 // Tech

Alegerea unui nou televizor, în prezent, este o adevărată provocare. Dimensiunile, diagonala, tipul matricei, tipul sistemului de operare și multe, multe alte caracteristici pot duce cu ușurință cumpărătorul în eroare. Dar, pentru toate aceste criterii, LG Electronics are doar un singur răspuns - televizorul LG OLED.

Televizorul LG OLED la momentul actual este unul unic, datorită tehnologiei inovatoare a subpixelurilor cu auto-iluminare. Trebuie de menționat faptul că această tehnologie este un adevărat progres în domeniu, spre deosebire de tehnologiile care presupun a fi noi, dar defapt sunt doar o actualizare a versiunii vechi.

Cu peste 8 milioane de pixeli care-și controlează sau deconectează individual luminozitatea proprie, televizorul OLED LG asigură o nuanță perfectă de negru. Acest negru ideal este valabil în exclusivitate doar pe televizorul LG OLED, deoarece toate tehnologiile celorlalte televizoare nu se bazează pe lumină organică, ci pe lumină cuantică, astfel în alte televizoare pixelii nu emit propria culoare, ci doar o transmit.

O altă tehnologie uimitoare a televizorului LG OLED este Dolby Vision IQ / Dolby Atmos, prin intermediul ei televizorul reglează inteligent luminozitatea, intensitatea și contrastul ecranului în funcție de genul filmului și de condițiile de luminozitate. Vizionarea filmelor preferate vă vor adînci într-o atmosferă unică de culori și sunet.

Televizorul LG OLED are un design incredibil, ecranul ultra-subțire va adăuga eleganță și stil oricărei încăperi, iar atunci când este instalat pe un perete întunecat, acesta se încadrează perfect și devine un tot întreg tranformînd casa dvs. intr-un cinematograf impecabil.

La nivel tehnic, LG OLED este echipat cu un procesor inteligent α9 (Alpha9) făcînd imaginea mai profundă și mai clară. Iar cu modul galerie, camera dvs. se va transforma într-o expoziție minunată cu fotografii excepționale.

La fel ca și alte gadget-uri LG, televizorul LG OLED poate fi conectat la sistemul ThinQ AI și se poate transforma într-un centru de control Home IoT. Astfel, cu funcția de recunoaștere a vocii, uitați de utilizarea telecomenzii.

Cu televizorul LG OLED, bucurați-vă de cele mai bogate culori, cea mai perfectă nuanțăde negru și cea mai realistă calitate a imaginii. Acesta-i televizorul care vă va oferi dvs. și familiei dvs. un sentiment de lux.

P.

Citeste tot despre: LG, LG OLED, OLED
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0773 -0.1644%
USD USD 17.5169 0.4496%
RUB RUB 0.2376 1.8868%
RON RON 4.3227 -0.1732%
UAH UAH 0.6272 0.5450%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile