Logo Realitatea.md

„Nici n-am înțeles unde am afectat-o cu cuțitul dat”! Tânăr de 24 de ani, reținut după ce și-a agresat iubita de 17 ani cu un cuțit (VIDEO)

11 August 2020, 16:40 // Societate

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de tentativă de omor. În speță, acesta a venit la prietena sa, o adolescentă de 17 ani și, în urma unui conflict care s-a iscat între ei, într-un acces de gelozie, tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit în regiunea feței.

Embed:

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție Chișinău a fost sesizat pe acest caz, în dimineața zilei de 4 august, de către sora victimei. Tânăra a comunicat că, în timp ce se aflau împreună la domiciliu, sora ei a fost agresată de către prieten, fiindu-i cauzate leziuni corporale.

Forțele de ordine au reacționat la apel și s-au deplasat la locul faptei pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul în vârstă de 24 de ani a venit în ospeție la prietena lui în vârstă de 17 ani și în urma unui conflict care s-a iscat din cauza geloziei, acesta cu un cuțit i-a aplicat mai multe plăgi tăiate în regiunea feței. La fața locului a fost solicitată o ambulanță pentru acordarea ajutorului medical ulterior adolescenta a fost transportată la spital.

Polițiștii au reținut tânărul și l-au escortat la Inspectoratul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual-penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că motivul conflictului a fost din cauza geloziei.

„Am fost adus aici din motiv că m-am certat cu prietena și i-am provocat leziuni pe față. [Fiind] în stare emoțională, fără să vreau, nici n-am înțeles unde am afectat-o cu cuțitul dat”, a declarat tânărul în timpul audierilor.

Prin urmare, acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislației penale în vigoare acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5261 0.0000%
USD USD 16.7700 0.0000%
RUB RUB 0.2176 0.0000%
RON RON 4.0054 0.0000%
UAH UAH 0.5935 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile