Logo Realitatea.md

No comment! Andrei Năstase a lansat o aplicație mobilă ce-i poartă numele și a felicitat cetățenii cu această ocazie (VIDEO)

10 Iulie 2020, 12:18 // Tech

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat azi, în cadrul unei conferințe de presă dedicate acestui eveniment, despre lansarea unei aplicații mobile ce-i poartă numele. Aplicația este una gratuită, iar conform descrierii este „locul în care dialogul sincer și asumat despre temele esențiale cu care se confruntă Republica Moldova va fi încurajat și prețuit, iar opiniile tuturor utilizatorilor vor fi respectate”. Măgulit de aceasta, Andrei Năstase și-a felicitat toți colegii din Platforma DA, dar și „toți oamenii de bună credință din țara noastră cu această aplicație”.

În cadrul conferinței de presă în care a vorbit doar despre aplicația mobilă „Andrei Năstase”, liderul Platformei DA a menționat că formațiunea sa nu dispune de sume enorme de bani pentru a cumpăra spațiul mediatic și pentru a-și transmite mesajele cât mai multor oameni cinstiți din această țară.

„Iată de ce, am decis să căutăm și alte căi prin care să spunem oamenilor adevărul. Anunț astăzi că lansăm o aplicație destinată telefoanelor mobile, o aplicație menită să înlesnească comunicarea Platformei Demnitate și Adevăr și a candidatului său la alegerile prezidențiale cu toți oamenii. Vrem să comunicăm deschis cu cât mai mulți cetățeni, indiferent de opțiunile lor politice”, a menționat Andrei Năstase.

El a asigurat că „această aplicație vine să ne ajute să nu mai fim mințiți, să nu mai fim manipulați” și „vine să facă lumină”.

„Vă mulțumesc! Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din Platforma Demnitate și Adevăr, pe toți oamenii de bună credință din țara noastră cu această aplicație, o aplicație inedită pe care n-am mai întâlnit-o în Republica Moldova și în România bunăoară și vă rog să o descărcați în telefoanele voastre, să rămânem la un click distanță unul de altul”, și-a încheiat conferința candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din toamnă.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.4006%
USD USD 16.7051 0.9512%
RUB RUB 0.2276 0.1320%
RON RON 4.0919 1.3750%
UAH UAH 0.6112 1.8836%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile