Logo Realitatea.md

Noi detalii despre incidentul de pe traseul Răzeni-Chișinău. Taximetriștii implicați povestesc cum a început totul (VIDEO)

11 Octombrie 2019, 12:45 // Societate

Cei trei taximetriști, care i-au tăiat calea și au blocat microbuzul cu pasageri, de pe ruta Chișinău-Mihailovca, pe traseul Chișinău-Răzeni, pentru a nu se putea deplasa mai departe, au explicat detaliat de la ce a început totul și cine s-ar face vinovat de situația creată.

Din spusele celor trei taximetriști, totul a început la gara auto din centrul Capitalei, când unul din taximetriști, încercând să ofere posibilitatea unui client să coboare din mașină, i-ar fi blocat, preț de câteva secunde, calea șoferului de microbuz.

Conducătorul auto îl claxona insistent pe taximetrist pentru ai permite să treacă, iar la un moment dat, acest a coborât din mașină, s-a apropiat de taximetrist și i-a aplicat câteva lovituri, după care a plecat.

Șoferul de taxi menționează că totul s-a petrecut atât de repede că nici nu a realizat ce s-a petrecut, iar din această cauză a început să-l urmărească pe conducătorul microbuzului de linie pentru al opri și a chema poliția ca să soluționeze situația. De asemenea acesta a declarat că a vrut să-i ceară socoteală pentru faptul că i-a aplicat câteva lovituri fără motiv. De aceea acesta a chemat un coleg de al său, iar cel de al treilea șofer de taxi s-a alăturat de unul singur.

Mai jos găsiți video cu mărturiile taximetriștilor, precum și o altă secvență video cum se ceartă pasagerii și conducătorul microbuzului cu șoferii de taxi.

Atenție! Unele persoane implicate în discuție folosesc un limbaj licențios.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.0000%
USD USD 17.5802 0.0000%
RUB RUB 0.2745 0.0000%
RON RON 4.0546 0.0000%
UAH UAH 0.7255 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile