Logo Realitatea.md

Noi detalii despre incidentul de pe traseul Răzeni-Chișinău. Taximetriștii implicați povestesc cum a început totul (VIDEO)

11 Octombrie 2019, 12:45 // Societate

Cei trei taximetriști, care i-au tăiat calea și au blocat microbuzul cu pasageri, de pe ruta Chișinău-Mihailovca, pe traseul Chișinău-Răzeni, pentru a nu se putea deplasa mai departe, au explicat detaliat de la ce a început totul și cine s-ar face vinovat de situația creată.

Din spusele celor trei taximetriști, totul a început la gara auto din centrul Capitalei, când unul din taximetriști, încercând să ofere posibilitatea unui client să coboare din mașină, i-ar fi blocat, preț de câteva secunde, calea șoferului de microbuz.

Conducătorul auto îl claxona insistent pe taximetrist pentru ai permite să treacă, iar la un moment dat, acest a coborât din mașină, s-a apropiat de taximetrist și i-a aplicat câteva lovituri, după care a plecat.

Șoferul de taxi menționează că totul s-a petrecut atât de repede că nici nu a realizat ce s-a petrecut, iar din această cauză a început să-l urmărească pe conducătorul microbuzului de linie pentru al opri și a chema poliția ca să soluționeze situația. De asemenea acesta a declarat că a vrut să-i ceară socoteală pentru faptul că i-a aplicat câteva lovituri fără motiv. De aceea acesta a chemat un coleg de al său, iar cel de al treilea șofer de taxi s-a alăturat de unul singur.

Mai jos găsiți video cu mărturiile taximetriștilor, precum și o altă secvență video cum se ceartă pasagerii și conducătorul microbuzului cu șoferii de taxi.

Atenție! Unele persoane implicate în discuție folosesc un limbaj licențios.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4776 -0.4009%
USD USD 17.2651 -0.2865%
RUB RUB 0.2426 0.7475%
RON RON 4.0238 -0.4724%
UAH UAH 0.6398 -0.0469%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile