Logo Realitatea.md

(FOTO) Noul Range Rover Evoque: design ușor modificat și interior îmbunătățit

23 Noiembrie 2018, 13:04 // Auto

Land Rover a prezentat noua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Modelul are acum un design ușor modificat, tehnologii noi și sisteme de propulsie mild-hybrid. Britanicii propun ceva mai mult spațiu la interior, performanțe sporite în off-road și sisteme de asistare moderne, scrie Automarket.ro.

Foto: automarket.ro

Noua generație Range Rover Evoque vine cu dimensiuni puțin modificate comparativ cu modelul pe care îl înlocuiește. Lungimea noului Evoque măsoară 4.371 de mm (+1 mm), înălțimea ajunge la 1.649 de mm (+14 mm), iar lățimea măsoară 2.100 mm (+115 mm). În ciuda dimensiunilor ușor revizuite, oficialii Land Rover spun că noul Evoque oferă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Din punct de vedere estetic, noul Evoque reprezintă o evoluție a vechii generații. Designerii britanici au cizelat formele SUV-ului și au adăugat o serie de linii pe care le-am văzut în premieră pe fratele mai mare Velar. 

A doua generație Evoque vine standard cu faruri LED, iar opțional clienții vor putea alege blocurile optice cu tehnologie Matrix LED. Pe versiunea de bază, clienții vor primi jante de 17 inch, însă pe lista de opționale britanicii au pus jante cu dimensiuni care ajung la 20 de inch. 

Oficialii Land Rover au integrat pe noul Evoque sistemul de infotainment Touch Pro care dispune de un ecran central de 10 inch. Opțional, britanicii oferă și un instrumentar digital de bord. De asemenea, Evoque va fi disponibil cu o oglindă retrovizoare centrală capabilă să preia imaginile unei camere video amplasată în spate atunci când vizibilitatea prin lunetă nu este suficient de bună.

Pentru momentele dificile din off-road sau pentru manevrele de parcare înguste, Evoque vine cu un sistem de camere video amplasate inteligent astfel încât transmit imagini pentru ca șoferul să aibă o vedere de ansamblu chiar și sub zona frontală a mașinii. 

În premieră, Evoque primește și tehnologia Smart Settings. Cu ajutorul unor algoritmi noi, sistemul de infotainment învață preferințele șoferului și va fi capabil să seteze sistemul de climatizare, poziția scaunului sau muzica în funcție de starea de spirit a acestuia. 

Citeste tot despre: Evoque, foto, Land Rover, Range Rover
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile