Logo Realitatea.md

Nu-i mai reprezintă! Democrații din Soroca îi cer deputatului Corneliu Padnevici să-și depună mandadul

26 Februarie 2020, 13:12 // Politica

Membrii Organizației Teritoriale din Soroca i-au cerut deputatului Corneliu Padnevici, ales la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 din partea Circumscripției electorale uninominale nr. 6, Drochia, Dondușeni, Soroca, să-și depună mandatul de parlamentar. Asta pentru că, spun ei prin intermediul unui comunicat al PDM, nu-i mai reprezintă.

foto: pdm.md

„Partidul Democrat mereu a demonstrat că este un partid care asigură echilibrul pe scena politică. Vom arăta în continuare că suntem un partid transparent, ca oamenii să fie motivați să ne voteze, pentru că suntem pro-europeni și facem lucruri bune”, ar fi declarat membrii echipei PDM din Soroca la întâlnirea cu președintele PDM Pavel Filip și un grup de deputați.

„Oamenii au declarat că merg înainte cu Partidul Democrat, pentru că este unica formațiune politică care a arătat că îi pasă de cetățeni și a făcut lucruri concrete pentru ei. Membrii organizației teritoriale i-au mulțumit fostului prim-ministru Pavel Filip pentru proiectele sociale realizate în localitățile lor”, mai arată același comunicat.

Pavel Filip le-a mulțumit membrilor echipei PDM din Soroca pentru „curaj, devotament și munca depusă”. „Forța unui partid este în echipa sa, iar PD are organizații teritoriale bine dezvoltate, cu oameni harnici și onești. Sunt mândru de această echipă”, a declarat liderul democrat.

Pavel Filip s-a referit și la proiectul de resetare al formațiunii, care prevede ca vocea fiecărui membru de partid să fie auzită, iar oamenii să fie mândri de cei care îi reprezintă. Liderul democrat a subliniat că deciziile importante în partid vor fi luate doar după consultarea tuturor membrilor de partid și în cadrul Consiliului Politic Național al PDM.

În Circumscripția uninominală nr. 6 Drochia pe care a candidat Corneliu Padnevici au intrat 12 localități din raionul Soroca.

Amintim că Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici au anunțat că părăsesc formațiunea parlamentară PDM pe 19 februarie, iar în următoarea zi, în cadrul ședinței Parlamentului, cei șase au anunțat crearea unui nou grup parlamentar, „Pro-Moldova”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile