Logo Realitatea.md

"O jucărie pentru zâmbetul copiilor" - campania inedită lansată azi de IGP (Galerie Foto)

30 Noiembrie 2018, 17:08 // Societate

Inspectoratul General de Poliție a lansat astăzi, oficial, campania națională "O jucărie pentru zâmbetul copiilor". Aceasta este menită să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor afectați emoțional în urma producerii unor accidente rutiere, infracțiuni sau cazuri de violență. 

„Le mulțumim tuturor și  suntem recunoscători pentru solidarizare și receptivitate în cauzele nobile inițiate de Poliția Națională. Cu siguranță toți știm cât de fericiți sunt copiii  când strâng în brațe  o jucarie moale. Prin acest demers vrem să oferim copiilor aflați în situații de risc  un prieten care să ii ajute să treacă  mai ușor peste emoțiile negative care i-au marcat” a menționat Gheorghe Cavcaliuc.

Astfel, începând de astăzi, în mașinile de poliție ale INP, BRO și ale inspectorilor de sector, o să se regăsească jucării de pluș pentru cei mici. Ajunși la un accident rutier sau într-o altă situație de risc, cu implicarea unui copil, polițiștii îi vor dărui micuțului o jucărie.

Printre cei care au donat cu dragoste și bunătate jucării, au fost polițiști și copii de la o gradiniță din capitală.

Poliția face un apel către oameni de a susține în continuare campania inițiată, donând o jucărie. Oamenii legii îi îndeamnă, de asemenea, pe șoferi să poarte cu ei în mașină o jucărie ca să o transmită ulterior copiilor aflați în dificultate.

La evenimentul de lansare au participat polițiști, oameni de afaceri și societatea civilă. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4695 0.3536%
USD USD 17.5346 -0.5281%
RUB RUB 0.2518 1.2872%
RON RON 4.0190 0.3245%
UAH UAH 0.6542 -0.1983%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile